Normal doğum dan sonra cinsel ilişki

Normal doğum yaptım ben kızlar 40 im çıktıktan sonra eşimle cinsel ilişki de bulundum ve kanamam oldu bunun sebebi nedir yaşayan varmı bu durumu acil bana yardımcı olurmusunuz

Aradan kaçğün geçti zorlanma olmuş olabilir eğer devam ediyor sa bi doktora danışın

Bir gün geçti üzerinden yok kesildi kanama ama sanki yara olmuş gibi bir ağrı var vajina içinde cuma günü doktora gidicem doktor ne diyicek bakalim

Aynen git geçmiş olsun kaç çocuk var

İki ilki sezeryan di ikincisi normal doğum oldu

Peki bu nasıl oldu genelde ılk sezeryan olunca ıkıye de aynı seyı yapıyorlar aslında 4 sene gecınce normal olabılıyor dıye bılıyorum

Hiçbir bilgim yok diye soruyorum biraz cahillik sjjsjs sezeryan olunca vajinada Ağrı olmaz mı ilişki sırasında

Ozaman dikiş atılmıştır tır şimdi

Evet canım, şuda bir gerçek sezeryan doğum normal doğum kadar lohusa sürecinde insanın içini iyi temizlemiyor ben ilk sezeran olduğum için ikincisi normal neredeyse sezeryanda kan bile çok az gurdum

Evet atıldı ama baktım dikişle hiç bir alakası yok bu bu kanamanın ve dediğim hafif içe yakınvajinada yara arısı gibi bir ağrı var sanki ilişkiden sonra o kan içe yakın bir yerde yirtilmami oldu ama kesinlikle baktım dikişle bir alakası yok neyse zaten cuma günü doktora gidicem haber ederim hiç olmasa bilgi edinmiş olursunuz Sizde doğumdan sonra

Mesala benim kırkım çıkınca bi gün sonra yakınlaşma oldu ama kanma vs olmadı yanma fazlasıyla vardı oda doktorum enfeksiyon ve bu ilişki Le alaksı yok dedi normal doğum yapan her anne vajina bebek çıkargı içi derisi hassas dokular kızarıyo ve buda enfeksiyon a emilimi açık

1 Beğeni

Kız erkek iki çocugunuz

İkiside erkek

Durumunda nasıl oldu

Ben kadın doğum uzmanına sormuştum. Vajinal doğum sonrası ilişki için 40gün değil 2 ay öneriyoruz. 2 aydan sonra cinsel ilişki zorlamaz yara oluşmaz. Dikişler de olumsuz etkilenmez çünkü iyileşme 2 ay sonra tamamlanır demişti. 2 ay öncesi ilişkiye giren bazı kadınlsr kanama veya tahriş durumu yaşıyo riske atmayın demişti. Bilginiz olsun

1 Beğeni

Benim dayımın eşi kırkı bile beklemeden hamile kaldı :grin::grin:

1 Beğeni

Kusara bakmada yuh yani ne acelesi varmış :laughing:

Ere vala​:grin:

1 Beğeni

Yani kırkı çıkmadan haddime değil ama dinen caiz değil cinsel ilişkide bulunmak kanama kesilse de kırk gün içinde genede olmaz

Teşekkürler:)