İki çocuk arasında kaç ay var canım bende düşünüyorum da normal doğum sezeryan olduğum için dikişler den korkmuyo değilim
16 ay var aralarında baya zorlanıyor insan en çokta ilk çocuk ilgisiz kalıyor ister istemez bu anne için de kötü bende süt kesilmesi olmadı annede bu duruma üzüldüğü için süt bile kesilebilir Allah’tan kaynanamlar falan var yakinda azda olsa yardimlari var eşimdende Allah ondan razı olsun ama baya zor yaşadığım için her türlüsü Allah’ın taktiri kaderi ama ikinci çocuk plansiz oldu hiç Önermiyorum bari ilk çocuk biraz büyüsün birşeylerin fehmine varsın öyle yapın ikinci çocuğu
Ya onlar zaten insanı zorlayan şeyler fakat dogumunjz nasıldı acaba dikiş yönünden zorlandiniz mi
Hayr zorlanmadım ama suni sancı veremezler sezeryan sonrası normal doğuma banada vermediler
Ben sezeryan oldum şuan haamileyim yine ocakta doğurucam 15 ay olcak araları dikişlerim zorluyor gerçekten iyileşmeden
Daha öncede sormuştum sızede ıkıncısı sezeryan degılde normal nasıl oldu ben normal ıstıyorum ama doktorlar sezeryan gözüyle bakıyor sımdıden
Sizin özel hastane mi yoksa devletmi
Özel hastane bugün kontrolum vardı doktoruma sordum suni verilmiyirmus sanırım zaten kendı doğarsa bebis doguyormus