Nişan gelmesi

Kisiye göre değişiyodr belki

Teşekkür ederim sağolun

Takip edeceğim artık. Teşekkür ederimm

1 Beğeni

Ne yaptın canım gittin mi hastaneye hastaneye

Aynur ne durumdasın

Gitmedim kızlar hiç bişey yokmuş gibi bekliyorum valla :face_with_hand_over_mouth: sancım falan yok yani aşırı rahatsız etmiyor beni. Bende bekliyorum öyle. Gitmeli miydim hemen

Bence gitme suyun gelmemiş sonuçta su gelince hemen gidiliyo bekle inşallah sancın gelir

Suyum gelmedi de nişan geliyor sürekli. Belimden kasıklarıma vuran bi ağrı var fakat beni rahatsız etmiyor fazla dayanamayacak kadar değil hani. Onun için gitmedim bende.

İlk gebeliğin mi Erzurumlusun heralde bende Erzurumluyum​:heart: ama gitme sakın hastanede mahfediyolar su gelmemesi durumda sancini bekle

Evet ilk gebeliğim. Erzurumluyum ilçede oturuyorumm. Dün gittim zaten yat dediler kalmadım geldim ama bugünde aynı yani. Siz neresinden erzurumun :smiling_face_with_three_hearts:

İlk gebeliğe göre gayet sakinsin maşallah yat dedikleri halde yatmamissin iyi yapmışsın hasankaleliyum eşim de alvarli ama Van’da oturuyoz görev icabı

1 Beğeni

Evet sakin olmaktan başka şansım yok içten içe korku var aslında ama kendimi modlamışım iyiye. Dün sancıyla gittim yine gülüyorum kaynanam da üstüme gülüyor :grin:yatış yapmak istemedim hastanede perişan olup iyice doğum yapanları görüp korkmak da istemedim. Bende narmanlıyım :smiling_face_with_three_hearts:

Kaçıncı haftadasın? Ben 30 ve sayende nişanın ne olduğunu öğrendim :joy:Allah razı olsun valla . Endişelenme sende iyi olur İnseAllah bebiş sağ salim gelicek Annesineee :palms_up_together:

38+4 ben​:grin:sevindim bende bilmiyodum öğrenmiş oldum​:grin:inşallah sabırsızlıkla bekliyorum artık bakalım dua eder dualarınızı beklerim :smiling_face_with_three_hearts:

Benimde bı saat önce bunun gibi biraz daha koyu bı akıntı geldi sadece kasıklarım ağrıyor arada bel ağrısı var yarın doğururmuyum

Benimde ilk gebeliğim 39 haftalık 2 gündür nişanım geliyor düzensiz sancım var 1cm açılma bekliyorum beklemek çok yorucu

Valla zaten en kötüsünü bekliyosundur​:rofl: benim ikinci gebelik ilkide normal oldu buda normal olcak 9 yıl aradan sonra ben acısını biliyorum Allah’tan sen bilmiyosun​:rofl: