Nisan boyle mi oluyor
Nisanin gelmis heran agrin olabilir artik dikkat et kasilmalarin olursa dakika say
Benim normal de sari akintim geliyordu ama bu üst taraftaki su gibi leke olmus ua ondan tedirgin oldjm
Evet böyle oluyor arada sırada geliyor benim 3 gün nişanım var düzensiz sancım var 39 haflığım ama ben
Benimde boyle olmuştu hastaneye gitim suyum gelmis meğerse
Bugün 40+0 günlüğüm dün gece saat 10 da sümüksü kanlı birşeyler geldi i sabahta geldi. Arada sadece sol kasığım ağrıyor. Nişansa ne zaman doğururum hastaneye gitmeli miyim
Canım O gelen nişandır hastaneye Gitme evde bol bol squat yap ahududu yaprağı çayı iç kesinlikle çok fazla merdiven merdivenlerden in çık ve yürüyüş yap YouTube’dan egzersizler aç yap açılman ilerlesin nişan geliyorsa sen de destekle ki açılma olsun
Çok tşk ederim canım Yapıyorum egzersizleri ılık duş aldım hurma yedim
Kızlar dün gece sancım vardı acilden gittim 2 kere sancım çıktı ilk gebelik olduğu için yarın da olabilir bi kaç günde sürebilir yat dediler yatmak istemedim eve geldim dedim iyice sıklaşınca gidip kendi sancımla doğum yapayım. Sancım hala dün ki gibi. Ama sabah kalktım bu şekilde olduğunu gördüm. Nişan dediğniz şey bu mu acaba. Tecrübesizim yardımcı olur musunuz. Gitmeli miyim @tecrübeli-anneler
Evet canım nişanın gelmiş hayırlı olsun. Tabi ki gitmelisin
Yaaa hem korku hem heycan var napmam gerektiğini hiç bilmiyorum. Hastanede gereksiz yere yatış yapıp da perişan etmelerini istemiyorum. Heycan bastı
Açılman var mıydı dün baktılar mı? Panikleme demek kolay tabi. Ama sakin ol çok yakında kavuşacaksın demek ki.
Ya anlamadım ki zaten. Küçük bir ilçede yaşıyorum burda dün acile gittim nst de sancım çıktı. Açılmaya baktı 3 cm kadar var dedi sevk etti ambulansla yolluyodu kendi aracımız var diye gitmedim. Ayaktan kendimiz gittik acilden giriş yaptımm baktılar nst de 3 kere sancım çıktı açılmaya baktı onlarda 1 cm var dediler. Yatış istedi ama yatmak istemedim. Yerim yakın diye dedim aşırı kötü olursam giderim zaten uzak değil. İşte sancım da dünden beri aynı aşırı rahatsız etmiyor beni ama sabah peçetede bunla karşılaştım
Sancını takip et 1 cm için yatışa gerek yok ama artmış olabilir açılma artıkça sancılar düzenli gelir anlarsın zaten. Nişan gelince bebek bir kaç saate de gelebilir yarın da. Benim önce sancım gelmişti 3cm açılma ile hastaneye gitmiştim orda nişanım geldi. 5-6 saat sonra doğurmuştum. Kişiye göre değişiyor. Gün içinde sancına göre git doktora.
@aynur25 evet nişanın gelmiş çantan filan herşey hazır mı. Hastane de kalmamakla iyi yapmışsın ılık bir duş al istirahat et sancıların sıklaştığı takdirde hastaneye gidersin Rabbim kolay bir doğum ve ve bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Evet herşeyim hazır. Beklemedeyim . Dediğiniz gibi yapıcam teşekkür ederim. Allah razı olsun
Sancılarım beni aşırı rahatsız etmiyor şuan dolanabiliyorum en azından. Hayırlısı olsun sabırsızlıkla bekliyorum. Peki bu nişan olayı bikere mi oluyor yoksa sürekli devam ediyor mu. Sabah geldi şimdi siliyorum bişey gelmiyo
Bir kere gelir rahmin önündeki tıkaç gibi düşün. Bebeğin çıkacağı rahim ağzında oluyormuş. Sağlıklı ve kolay doğumlar dilerim
Bende bir kere deil o tikac bi kac defa geldi 2 gun boyunca.