Kızlar merhaba,34 haftalık hamileyim dün kahverengi lekelenme gördüm sonrasında belimde ve karnımda hafif sancılarım başladı.bugun de devam ediyor.nisan gelmiş olabilir mi nasıl oluyor tam olarak
Hafif yapışkan sümükümsü bişey olur kanlı olur suyun geldi mi
Haftanız bayağı erken ama nişan gelmesi gibi sanki. Benim ikiside böyle başlamıştı. Bence bi uzmana görünün. Türkiye değilim kim ilgileniyor bilmiyorum sağlık ocağı ve acil mi ama gitseniz iyi olur sanki.
Ya siyah olduğu için çamaşırim kanlı mi anlamadım kahverengiydi şu an çok kasılmam var ama sancım yok
Ne kadar sürede doğum yaptınız nişan geldikten sonra
İkiside gün içinde oldu. Ama suyum doğumda geldi. Haftanız çok erken ama bende 35 im ara sancı var ama henüz leke falan olmadı şükür. Şimdi nasılsınz?
Hafif regl sancısı gibi sancım var hastaneye gidip gitmeme konusunda çok kararsızım.sancilarim siklasirsa giderim diye düşünüyorum
Erken gitmenizde fayda var aslında buna benzer bir durum yaşadım doktor geceden sabaha neden bekledin diye kızmıştı daha erkendi tabi benim ciğerleri tamamen gelişmemişti
Nişan gelmiş canım hazırlıklı ol
Nişan Kanaması
Doğum yaklaştıkça rahim ağzında incelmeler ve genişlemeler oluşmaktadır. Bundan dolayı da bu mukus tabakası kanlı bir şekilde atılmaktadır. Nişanın gelmesi doğumun hemen olacağı anlamı taşımaz nişan geldikten sonra 1-7 gün içinde veya bir kaç hafta içinde doğum beklenmektedir.
Haftan ilerde olsa bekle denirde hafta erken eğer doğum felan başladıysa ciğer geliştirici vururlar ihmale gelmez
Bende 32. Haftayim 1 3 haftadır idrar sonrası sümüksü şey dedikleri bendende geliyordu. Akıntım boyle farkli bi renkti. 2 kez gittim doktora rahmimin kapali olduğunu soyledi. Belki mantar enfeksiyonu yada normal idrar yolu enf. Da olmuş olabilirsin. Nstye girdin mi hic sanci cikti mi
Enfeksiyondan da gelebilir ama şu var nişan bazen gelse bile tekrar oluşurmuş sonra ama can söz konusu uzmana göstermek daha iyi olur
@Ndiglok merhaba evet nişan gelmiş, ağrılarınız devam ediyor mu peki , tedbir amaçlı kontrole gitmenizde fayda var
Hepinize teşekkür ederim .sancım kesildi ,şu an için her şey yolunda gidiyor bebeğimin hareketlerini de hissediyorum.hastaneye gitmedim aksi bir durum olmadıkça randevu gününe kadar bekleyeceğim
şimdi iyi misiniz?
İyiyim teşekkür ederim,hastaneye gittim o gün içinde kendimi çok yorduğum için olmuş bsska bir sıkıntı yokmuş her şey yolunda çok şükür ,
Kızlar bu nişan mı? (Düzenlendi)
Kaç haftalıksın? Nişan canım bu. Sağlıkla gelsin
Tam 38. Teşekkür ederim, aminn
Sağlıkla gelsin hazırlıklı ol Canım