Kızlar özür dileyerek resmini atıyorum tıksinen bakmasin bugün doktora gittim bir şey yoktu geldiğimden beri iki üç kere böyle akıntı geldi nişan denen şey böyle bir şey mi
Nişan rahim ağzında tıkaç vazifesi gören jelimsi bir yapıdır, kaçıncı haftadasın? Genel olarak hafif pembe kanlı olarak gelebilir
Bende öyle düşündüğüm için nişan sandım sadece rengi sarıya benziyordu sonra acile gittim nişan değilmiş
Geçmiş olsun o zamn cnm
Teşekkürler
Kızlar iyi geceler biraz önce lavaboya gittim sarımsı gibi yoğun bı akıntım gelmiş sümüksü bı şekilde iki gündür belim çok ağrıyordu bide karnım aşırı sert ilk gebeliğim tecrübem yok yardımcı olur musunuz bide bı kaç gün önce acildeki doktorum fitil verdi kullanıp kullanmakta kararsızım
Kac haftalıksiniz genelde nişan diyorlar dogum belirtisi diye ama
37+2 haftalık gebeyim kasılmaların çok fazla doğum için erken degl mi
36dan sonra her an gelebilir deniyor 9. Ayin içine girmis olunuyor bu yuzden sancılarını takip et kasilmalarini siddeti artarsa hastaneye gitmelisin
Teşekkür ederim takip edeceğim birazda endişeliym sebebi ne bilmiyorum
Çok sakin olmalısınız bebegin hissetmesin iyi seyler düşün bebegine kavusmana cok az kalmis olabilir
Bebeğimin hareketlerinde azalma var bugün az hissettim
Yerinde olsam acile giderdim hareketsizlik kötü bide nisanın geldi kasilman var demekki bebekte sıkışıyor
Bebegij haraketlerinde azalma oldugunda acil sezeryan bile düşünüyor bazi doktorlar ama belki sende acilma vardir
Geçen gittiğimde 2 parmak açılma var dediler küçük minik bı serum taktılar yatış verdiler ama ben yatısı kabul etmedim
Bence acile gitmelisin bebegin hareketi cok onemli suan
Yani şöyle diyim sabah bı iki oynadı o kadar başka yok smdi biraz tatlı yiyip uzanaym mu yoksa direk gideym mi çok kararsız kalıyorum
Senin haftan cok ilerlemis en az 2 saatte bi hissetmen gerek
Beklemeden gitmelisin
Çok teşekkür ederim gideym ben acile