Nişan gelmeden açılma olurmu

Kızlar azar azar suyum geliyo szntı şeklinde yarın hastanede yatış verebilirlermiş ama nişanımda gelmedi sancım da yok bu durumda doğum olur mu açılma varsa @tecrübelianneler yazabilir mi bilgisi olanlar

3 Beğeni

Evet canim benim 2 cm acikligim vardi ne kanama nede su geldi .

Suni sancıyla mı doğum yaaptnz

İlk oğlumda hiç bir şey bilmediğim için nisan vs olmamıştı sancimda yoktu ama suyum patlamıştı canım bu durum normal

1 Beğeni

Öyle de doğum olurmu yani

Bende de nişan geldi 1 cm açılma var ama aşırı bir sancım yok suda gelmedi. Gitmedim hastaneye bekliyorum

1 Beğeni

Bende bugün kontrole gittim ne nişan ne sancı var. 2 cm açılma var. Bekliyorum

Nişan nedir?

Bende kontrole diye gidip 4 cm açıklıkla doğuma alındım canım suni ile doğum yaptım oluyor yani

Rahim ağzındaki tıkaç

Benim sezeryan oldu canim erken kasilmalarla 34 haftalik dogum yaptim

Oluyor canım ama suni sancı veriyorlar hemen onunla doğum gerçekleşiyor

Merhaba canım aramıza hoş geldin :hibiscus::smiling_face_with_three_hearts:

Gebeliğin hayırlı olsun kaç haftalıksın 🫶🏻

Nişan bir mukustur, genellikle “nişan gelmesi” olarak adlandırılır ve çoğunlukla doğuma hazırlanma sırasında rahim ağzının genişlemesiyle düşer amacı, bakterilerin rahme girmesini önlemektir mukus tıkacı, normal hamilelik akıntısından farklı bir akıntıdır görünüşte mukus gibi lifli olabilir ve içinde kan bulunabilir.

Sümüksü bir yapıda olan nişan, meni ya da jöle kıvamında da olabilir. Kalın ya da yumuşak, uzun ya da kısa kıvamlı olabilir. Çoğunlukla berrak yapıda olan hamilelikte nişan rengi, pembe, kırmızı ya da kurumuş kan rengine benzer tonda kahverengi de olabilir. Hatta bazı durumlarda nişan kanlı bile olabilir

gitme zaten 1 cm açıklıkla​:smiling_face:

evde sancinizi çekin :heart:

Mecbur kalmadıkça suni sancı istemiyorjm ya kendi sancımla gerçekleşsin istiyorum. Bugün yine kontrolüm var bakalım nolurr

1 Beğeni

Ben ikii doğumda da nişan gelmeden doğuma girdim sancım nişan gelmeden başladı doğumlarımda öyle

Az önce nişan geldi sanırım. Kahverengi lekeler minik minik geliyor. Ama sancım yok. Çatı muayenesinden mi oldu acaba.

Kaç haftalıksınız