Nişan gelmeden açılma olurmu

37+1 haftalığım

Canım durumun ne oldu? benim de bugün kontrol vardı hiç sancım yok doktor bişey denedi su kan gelirse sancın olursa gel dedi her şey normal dedi sende durumlar nasıl

Doktor suyun normale dönmüş yatış yapmaya gerek yok evde sancın olursa suyun vs gelirse gel dedi ama bu akşam iç çamaşırımda ıslaklık vardı üst kısmında ben biliyorum afedersin beyaz sümüksü bi akıntı vardı ama alt kısmında sadece su gibi. Bişey vardı emin olmamakla beraber acaba su mudur ter mıdır bilmiyorum ter olsa her yerinde olur düşünüyorum tek sabit uzunlamasına olmazdı heralde bilmiyorum valla gitsem mi gitmesem mi sancım vs de yok

Benimde dün kontrolüm vardı aynı şekilde sancı yok açılma yok su gelişi vs hiç bişey yok. Haftaya kadar bekliycez dedi doğum olmasa pazartesi yatış yapacak. Ondan sonra nolur bende bilmiyorumm

1 Beğeni

Keşke bizim istegimize kalsa ama maalesef

Ya bende de aynı oluyor böyle dediğnz gibi uzunlamasına bi ıslaklık oluyor. Akıntım zaten oluyodu da. Dün söyledim baktılar su gelişi yok dediler

Sancım olmadan pazartesi yatış yaparsam eğer suni sancı mj verirler :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Suyun gelmediği sürece hayır direk yatış olursa sezeryan

Ay vallamı. 40. Haftam oluyor o zaman pazartesi gel bakalm yatış yapacağız dedi. Devlet hastanesinde bu haftlarda sezaryena mı alıyolar. Doktor normal dedi de

1 Beğeni

Sıcak su hurma pilates topu yürüyüş merdiven diyorlardı bunları deniyor musun? Ben bunları yapmaya başlayacağım yoksa bu bebeklerin geleceği yok :slight_smile:

Hurma ve yürüyüş yapıyorum ama tık nazlı kızım haftaya yatış var bakalm suni sancı mı verirler

Onu bilmiyorum canım sen devlet mi özel mi? Senle aynıyız öyle bişey demediler bana sende 2 cm açılma var diye belki Sünni sancı ile Normal doğurtmak isteyebilirler ama tam bilgim yok

Devlete gidiyorum fakat baktı geçende yine diyo 2 değil 1 cm var. Bende de sancı yok açılmam yok su yok kanama hiç bişey yok. Sadece nişan geldi o kadar. Artık suni mi olur sezeryan mı bilmiyorum

Ve suni sancıdan çok korkuyorum. Seçme şansım olsaydı suni mi sezeryan mi deseydi sezeryan derdim​:grin:

Benim ilk oğlumda sancım vs. Hiçbiri yoktu 41 haftayı doldurmuştuk yatış yaptılar önce alttan fitil verip rahim duvarını yumuşatmaya çalıştılar hiç açılma falan olmadı sadece sancım başladı ertesi güne kadar sancı çektim sabahına da suni sancıyla sancımı arttırdılar öğlene doğum yapmıştım canım inşallah kendi sancın gelir kendiliğinden açılman olurda sağ salim kucağına alırsın bebişini :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Âmin inşallah Allah razı olsun

1 Beğeni

Yaa inşallah allah razı olsun herkesin de yardımcısı olsun

2 Beğeni

Canım suyun gelmese sancın yoksa acilmada yok ise mecburen sezeryan

1 Beğeni

Yarın kontrolüm var bidaha bakalım ne derler. Yoksa pazartesi yatış dedi hayırlısı olsun inşallah

1 Beğeni

Bizim arkadaşta su gelmeden doğuma aldılar suyu doktor patlatmış

1 Beğeni