Nişan geldi

Acil bakar mısınız hanımlar Bu sabah bayağı kanlı akıntım geldi galiba nişanım geldi , şimdi doğum en geç ne zaman başlar bana bir korku bastı ya :neutral_face: Dünden ara ara belden vuran sancılarım vardı zaten , mide bulantısı var . Çok heyecanlıyım ve korkuyorum da üçüncü olmasına rağmen değişik duygulara büründüm resmen .Bu ara da 37+3 haftalığım.

2 Beğeni

Ben tecrubeli bir anne degilim ama kanli akintiniz varsa bir saglik kurulusuna gorunmeniz gerekmez mi esiniz ya da yakininizda sizi hastaneye goturecek birisi var ise bence bir gidip gelin duruma bakilsin en azindan :face_holding_back_tears:

Asm hemsirenize sorun yada ozel doktorunhz varsa. Nisan’dan sonra hemen dogum olabılır veya sonra da olabilir. Agrı sancı durumunuz nasıl

Şuan sancım falan yok o yüzden gidip gitmemek de kararsızım . Benim üçüncü ama her defasında ilkmiş gibi oluyor afalliyor insan .:pensive:

1 Beğeni

Devlete gidiyorum maalesef yok. Şuan sancım yok sadece kanlı akıntım geldi yine çok az ve mide bulantısı var . Hazırlık yapıyor sanırım :pensive: Sancım başladığın da gideyim diyorum şimdi gidip kendimi iyice strese sokmak istemiyorum açıkçasi

Hayırlı olsun arkadaşım doktora haber vermelisin nisandan 1 hafta sonra bile doğuran varmış

1 Beğeni

Ağır bişey kaldirdiysaniz kanala girmiş olabilir bebek

Ay öyleymiş ikinci hamileliğim de ertesi güne doğurmuştum ama bu nasıl olur bilmiyorum ki . Ayy dün ikinci kızımın doğum günü için bugüne hazırlık yaptım,pasta sipariş verdim bugün akşama inşallah bozmaz bebiş ondan korkuyorum gece falan gelse bari :face_with_peeking_eye: Normal de 24 Şubat’ta kızımın doğum günü , doğum olur diye erkene çekmiştim

Ağır birşey kaldırmadim ama bugünler de pek yerimde durmadım tempolu geçti hep çok ayakta durdum zorladım kendimi galiba

1 Beğeni

Oyuzden bebek kanala girmistir benimde öyle oldu gittim 4gun sonra dogurdum yapmadiklari kalmadı bana

1 Beğeni

Bende ondan korkuyorum sancım gelmeden gidip orda kendimi iyice strese sokmak istemiyorum ya ortamı çok iyi biliyorum :neutral_face: Sancım başladığın da gideyim diyorum acilden giriş yapacaz zaten hayırlısı olsun bakalım bekliyorum korku ve heyecanla . Eşimde yok gurbette işte ben ailenin yanında kalıyorum benden haber bekliyor gelmek için boşa düşmeyeyim sonra izin alıp gelecek

2 Beğeni

Allah yardımcın olsun canim bı avazda doğsun sagsaglim hareketlerine kontrol et bebeğin durgunluk olur kanama devam ederse gidersin Allah kurtarsın canim :heart:

2 Beğeni

Amin canım inşallah :palms_up_together:t2: Allah razı olsun :heart:

1 Beğeni

Korkmayın benimde doğumdan önce 3 gün kanlı akıntım gelmisti… nişan gelmiş. 3 gün sonra kendi sancimla doğum yaptım. Hatta eşim korkup hastaneye götürmek istemisti. Gereksiz yere şunu sancı falan çekmek istememistim. Sabırla düzenli sancıları bekleyin bence. :pregnant_woman::purple_heart:

1 Beğeni

Bende öyle düşünüyorum ya sancıyı beklemek en doğrusu olacak sanırım. Yorumunuz için teşekkür ederim biraz olsun içimi rahatlattı :cherry_blossom::pray:t2: Bugün gelmesin de başka bir şey istemiyorum :face_with_hand_over_mouth: Akşama ortanca kızımın doğum gününü kutlayacaz , inşallah bozmaz bebiş :blush: Hayırlısı olsun bakalım beklemedeyim , hareketlerini takip ediyorum şükür hareketli hala

Kız… Dogurursan yada sancilanirsan haber ver… Merak ederim ben şimdi :flushed:

1 Beğeni

Tamam canım yazarım :blush: Heyecan ve korkuyla bekliyorum bakalım sağlıkla gelsin inşallah :palms_up_together:t2:

Ayy dogurasim geldi… ama daha çok zaman var bana… 22+6 dayiz

1 Beğeni

Maşallah yolu yarılıyorsunuz ama :blush::nazar_amulet: Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :palms_up_together:t2::heart:

2 Beğeni

Amiin… hepimizin bebisleri sağlıkla gelsin huzurla büyüsün inşallah

1 Beğeni