Kizlar 34+1 haftalik hamileym nefes alamiyorum heleki sirt ustu yatınca cok zorlanıyorum benim gibi olan varmı geceleri bazen korkuyorum nefes zor aldığım icin.
Doktorlar belirli bir haftadan sonra sirtustu yatmayi zaten onermiyor . O hafta ileri bir hafta zaten sirtustu yatmayin. Bebis baski yaptigi icin nefes alamiyor olmanizin sebebi o olabilir.
Kronik bir rahatsizliginiz yoksa gebeliğiniz iyi devam ediyorsa korkmayın. Bazi gebelerin bu nefes darligi boyle sonlarda oluyor. Bana da 32. Haftada başlamıştı. Bir tanidigim ise ayni sikayeti 20. Haftada falann yasiyordu. Nefes darligi hissettiginizde panik yapmayın bu sizi daha da yorar. Hem bu haftalarda bende sancidan ağridan uyuyamazdim.
Tesekkur ederm canm zaten sirt ustu yatan biri degilim genelde yan yatiyorum ama her pozisyon beni zorlamaya basladi.
Herhangi bi rahatsızlığım yok bi kaç haftadır böyleyim havalarn isinmasiyla daha da zorlanıyorum canm az kaldi insallah kolay bir sekilde gecer
Sırt üstü yatma artık. Organların sıkışır bebeğe kan gidişi yavaşlar. Ya sağ yatçaksın yada sol sırt ğstü asla yatma
Bndede ayni durum var kronik hastasiyim ustelik astimim var
Seninki daha zormus canm Allah sifa versin kokay atlat inşallah
Hayır bende nefes darlığı yapmıyor ama sırtıma yük biniyor sırtım ağrıyor zaten sırt üstü yatma doktor soluna yat arada sağına yat dedi sırt üstü yatma ![]()
Sirt ustu asla yatmayın bebeğe zararı olur bende 34 haftalık hamileyim ve bazen karnima sancilar giriyor belime vuruyor ve sanki doğum olacak gibi baskılar da oluyor bunun için ne yapmalıyım erkek doğum ola bilir mi arkadaşlar
Bende 35. Haftalığım yalnız arkası üste rahat yata biliyorum onu da doktorlar önermiyor ne yan ne bişry perişan oldum
Sıcaktan ölcem oda yetmezmiş gibi nefessiz kalıyorum bazen belkide kan azlığımız var
Senin ilk gebelign mi canm normal mı düşünüyorsun sezeryanmi ? Bende de karnmda arada sertlesme oluyor korkmaya basladm
Biran once doğurmak istiyorum bnde ya bu nefes darligi bacak arasi ağrıları beni cok zorluyor Allah yardımcımız olsun
Benim öcüncu gebeliğim bebek yedi aylıken doktor bana dedj bebegin ters kafasi gelmiyor dunyaya dedi poposu geliyor dedi bide bebegin karni bir hafta onde dedi belki sekerin var dedi bizde seker yükleme testi yaptık seker cikti 260 cikti ve beni dahiliyeye yönlerdi ve o gunden beni hastaneye gitmedim iki çocuğun normal oldu ama bunu bilmiyorum sezaryan mi normal mi bilmiyorum ama suan 34+2 haftalik hamileyim sürekli karnım ağrıyor belime vuruyor ve tanımın baski yapiyor gibi oluyorum niye böyle oluyor bilmiyorum acile gitmek istiyorum ama altan muyane olmak istemiyorum rabbim hepimizin yardımıcısı olsun inşallah ![]()
![]()
Bu aralar bnde öleyim canm 34+4 üm bnde cok zorlanıyorum arada karnim sertleşiyor ve alt tarafa baskı yapiyo insallah saglikli kolay bir sekilde dogarlar. İnsallah normal digum yaparsn ne guzel 2 side normal olmus
Inşallah canim aramizda iki gün var bakalim kimin bebişi erken gelecek![]()
Evet ya varmi heyecan
bnmde 2 ci dogumum olacak ilki de normaldi buda normal görünüyor bakalm
Hemde nasil heycan var zaman geçmiyor ![]()
Hayırlısı inşallah
Oooo olmazmi
yanlız değilsin 31 haftadayim arada ölüyorum heralde diye uyanıyorum geceleri. Bazen bir uyanıyorum sırt üstü yatmışim çünkü ne yana dönsem heryerim ağrıyor.