Biran önce dogurmak istiyorum
Yalnız degilimisim baya bi kisi varmis ayni dertte olan ![]()
Bende vallahi. Bana doktor 36. Haftadan sonra gün vericem dedi. Eğer bebekte bir sorun yaratmazsa 37. Haftada alsin bebeği. Daha 6 hafta var doğuma düşün. Ağrıdan ölüyorum iki gündür karnım taş gibi oldu. Şu yaz günü yelek giyiniyorum rüzgar esiyor diye yel alıyor hemen sırtımı anam yaşlanmisim zaar ![]()
Gercekten bnmde sezeryan olsa direk alin derdim normal dogum mecbur bekliyorum bnde son gunler hic gecmiyor ya Allah yardımcımız olsun
Yaa canım bakma konuşuyorum da bebeğime de kıyamıyorum. Ne kadar erken doğarsa ciğerleri okadar körpe oluyor solunum sıkıntısı yaşayabiliyorlarmis. Bu riski göze alamiyorum. Sağlıkla doğsun diye dua ediyorum. Bak bugün iyiyim mesela
bende ilk dogumuma normal doğum diye gittim ama ikinci kez su gelişi olduğu için 5 saatte de hiç acilmam olmadigi için sezeryana aldı devlet hastanesi. Cocugun suyu bitmişti o yüzden suni sancı da veremediler. Yoksa mis gibi beklemisim kendi gelsin diye ama nasipten öte köy yokmuş ![]()
Bende hem korkuyorum hemde normal istiyorum ama nasip bakalım son anda ne olacağını Rabbim bilir ![]()
Allah saglikla kavusturnayi nasip etsin tabii o isin sakasi canm cokta erken dogmasnlar
tabi canm bnmde suan normal gözüküyor ama son anda ne olur bilemeyiz bakalım hersey nasip
Senn ilkmi canm
Bende bir an önce doğum yapmak istiyorum ![]()
Bebisler duysun sesimizi biran once gelsinler ![]()
Inşallah canim ![]()
Evet ilk ![]()
Hic korkma canm ben ilk doğumunda hic korkmamistm hem yasim kucuktu hem nasil bi surec beni bekliyor bilmiyordum o sekilde girdim doğuma normal dogum gercekten cok iyi her dogumun bi zorlugu var ama normal dogum bir baska
Çok teşekkür ederim
İnşallah güzel bı doğum hikayemiz olur ![]()
İnşallah canm ![]()
Aynen benımde bacak arası vajina ağrılarım da var ![]()
Bacak arasi agrisi beni cok zorluyor ya oturdugum zaman kalkamiyorum ![]()