Mycey Elektrikli Göğüs Pompası

Arkadaşlar, daha önce göğüs pompasıyla ilgili bir konu açmıştım. Ama tam olarak hangi markaları kullanıp memnun kaldınız , net bir bilgi alamadım​:unamused:

Bu ürünü kullanan , memnun kalan var mı ? Veya hangi marka göğüs pompası önerirsiniz​:innocent:

1 Beğeni

Bayanin biri bundan cok memnundu

Bu markayada bakayım. Teşekkür ederim canııım

Evet bendim o

Çekiş gücü güzel ayriyetten islerimi de kolaylikla yapabiliyorun bunu takip

1 Beğeni

Bu paylaştığım markayı mı kullanıyorsun canım

Ben philips avent yeşil olanını kullandım

Ben degil afrikanin gelini kullaniyor bugun o tavsiye etti

1 Beğeni

O nasildi daha uygun fiyati sanki

1 Beğeni

Philps,Lansinoh ve bu marka arasında kaldım :see_no_evil: tekli mi kullanıyorsun canım

1 Beğeni

Evet tekli kullanıyorum. Ben memnunum

1 Beğeni

Ben indirim ile geçen yıl 1200 liraya almıştım

1 Beğeni

Süper bende tekli almayı düşünüyorum. Çünkü muhtemelen 7 aylıkken falan eğer bebekte annemle durabilirse işe geçicem . O süreç için çiftli taşımaktansa elektrikli tekli olsun diye düşündüm.

1 Beğeni

Çıftli olunca cihaz daha az verimli oluyormuş şimdiden hayırlı olsun güzel günlerde kullanın :smiling_face_with_three_hearts::grin:

1 Beğeni

Canim bu yabanci kari videolarinda goruyorum​:sweat_smile: hem iki goysu sagiliyor hem bebek bakiyorlar o makina hangisi ikili olanmi

Çok teşekkürler cansucumm​:heart_eyes:

1 Beğeni

Yabancilarin kullandigi benim attigim canım iki taraf sagilinca gogus ikiz bebek olarak algilayip daha çok sut üretiyormus

2 Beğeni

Ben belki burda bulabilirim sizin memnun kaldiginiz hangisi aklimda olsun ilerisi icin :see_no_evil::face_with_hand_over_mouth:

Ben 3-4 tane denedim en memnun kaldığım buydu

2 Beğeni

Mycey degil mi ben de ekleyim favorilere teşekkür ederim :heart_eyes:

1 Beğeni