Arkadaşlar, daha önce göğüs pompasıyla ilgili bir konu açmıştım. Ama tam olarak hangi markaları kullanıp memnun kaldınız , net bir bilgi alamadım
Bu ürünü kullanan , memnun kalan var mı ? Veya hangi marka göğüs pompası önerirsiniz
Arkadaşlar, daha önce göğüs pompasıyla ilgili bir konu açmıştım. Ama tam olarak hangi markaları kullanıp memnun kaldınız , net bir bilgi alamadım
Bu ürünü kullanan , memnun kalan var mı ? Veya hangi marka göğüs pompası önerirsiniz
Bu markayada bakayım. Teşekkür ederim canııım
Evet bendim o
Çekiş gücü güzel ayriyetten islerimi de kolaylikla yapabiliyorun bunu takip
Bu paylaştığım markayı mı kullanıyorsun canım
Ben philips avent yeşil olanını kullandım
Ben degil afrikanin gelini kullaniyor bugun o tavsiye etti
O nasildi daha uygun fiyati sanki
Philps,Lansinoh ve bu marka arasında kaldım tekli mi kullanıyorsun canım
Evet tekli kullanıyorum. Ben memnunum
Ben indirim ile geçen yıl 1200 liraya almıştım
Süper bende tekli almayı düşünüyorum. Çünkü muhtemelen 7 aylıkken falan eğer bebekte annemle durabilirse işe geçicem . O süreç için çiftli taşımaktansa elektrikli tekli olsun diye düşündüm.
Çıftli olunca cihaz daha az verimli oluyormuş şimdiden hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
Canim bu yabanci kari videolarinda goruyorum hem iki goysu sagiliyor hem bebek bakiyorlar o makina hangisi ikili olanmi
Çok teşekkürler cansucumm
Yabancilarin kullandigi benim attigim canım iki taraf sagilinca gogus ikiz bebek olarak algilayip daha çok sut üretiyormus
Ben belki burda bulabilirim sizin memnun kaldiginiz hangisi aklimda olsun ilerisi icin
Ben 3-4 tane denedim en memnun kaldığım buydu
Mycey degil mi ben de ekleyim favorilere teşekkür ederim