Mycey Elektrikli Göğüs Pompası

Hayir mistaha benimkinin markasi

1 Beğeni

Cok tesekkur ederim :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

1 Beğeni

Guzel ama cok pahali kiz​:expressionless::sweat_smile::rose:

1 Beğeni

Sizce hangisi

deniz hanım, medikalci de çalışıyorum birde respirox göğüs pompalarina bakmanızı öneririm açıkçası

Yasemin Hanım teşekkür ederim. Bir bakayım şuan lansinoh mu alsam diye düşünüyordum :grin: yorumunuz gördüm :pray:t2: sizin hastane ve doktor probleminiz çözülebildimi ? @yaseminyildirim

1 Beğeni

Konuya tamamen uzak olan ben :see_no_evil: eğer çalışmayı düşünmesek de gerekli mi? Hamile olduğumu öğrendiğimden beri evdeyim ve bebek 2 3 yaş olana kadar tekrar işe dönüş düşünmüyorum. Henüz 14 haftalığım alışverişe başlamadım ama göğüs pompası da normal zamanda ihtiyaç oluyor mu listeye eklemeli miyim

1 Beğeni

rica ederim ne demek :sparkles: Yarın için gittiğim doktora ve yeni doktora randevum var bakalım sonuç ne olacak göreceğiz :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Bence evet gerekli.

Doğum yapmış anneler bu konuda daha tecrübelidir ama onlarında fikirlerini alın derim bence :see_no_evil:

1 Beğeni

İnşallah kalbinize göre olsun her şey :pray:t2::pray:t2:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Merhaba hangisini aldınız? Ben de alacağım ama karar veremedim. Philips Avent yeni essentials da lansinoh da övülüyor ama kötü yorumlar da var. Kullanan birileri varsa önerilere açığım