Hayirlara vesile olsun in sa Allah basarili olur
Hayırlı olsuun
Bende şimdi indiriorummm yarın kızımla devam ederim
@admin cim mucize bebekte bebeğin ayı günü yazıyor ya bir de tam olarak kaç gunluk olduğu yazsa nasıl olur
Örneğin 169 günlük gibi mi?
Evet @admin
Bir süre sonra örneğin 1 yaşından sonra günü pek bir önemi kalmamış oluyor ama 6 aylık olana kadar ekleyebilirim bakayım ben bi
Mucize Bebek Uygulamamızda güncellendi bugün. Android kullanıcıları hemen güncelleyebilir. IOS kullanıcıları için ise bir kaç gün içinde gelicek.
Merhaba bi öneride bulunmak istiyorum aynı durumu bu programda da yaşadım ama devam ettim seçim yapmadan ikiz bebekler için bir şeçenek yok bebek cinsiyeti için bende seçemedim iki adet seçim yapamıyoruz çünkü şimdi diğerine kayıt olucam aynı sorun bu konu hakkında bir geliştirme olucak mı
Merhaba, Mucize Bebekte ilk kayıt esnasında 1 bebeği, kayıttan sonra 2. bebeği ekleyebilirsin canım. Mucize Anne için de ikiz bebek seçeneğini bir sonraki güncellemede ekliycem
Admincim gebelikte kaçıncı ayda saç boyatabilirz acaba bilginiz varmıdır
Kuzum blogda arama bölümüne yaz çıkar
Evvvveeeeet sayın admin ve değerli grup üyeleri benimde doğum baya yaklaştı mucize bebek uygulamasını bugün indirdim ama doğum olunca giriş yapicam umarım o uygulamada burası kadar güzeldir ellerinize emeğinize sağlık
Mucize bebek te Mucize Anne gibi odlukça detaylı ve gerekli tüm araçlarla donatıldı. Sağlıkla doğurduktan sonra orada da görüşmek üzere
Admin bebeğin sağ mi sol mu olduğu ultrasyon fotosundan nasıl anlarım