Mucize Bebek Uygulamamız Yayınlandı

Yazışmalara katılamıyorum ama

Indirdim ama daha gebeyim bilgileri geçici olarak yanlış girdim

1 Beğeni

Sorun değil canım bebiş geldiğinde onu ekleyip yanlış bilgi girdiğini silebilirsin

1 Beğeni

Admincjm 37 haftaya grdim makaleler vs 36 niye yenilenmiyor

Mucize bebek de forum hala kullanima açılmak için düzelmedi mi ben niye giremiyorum benden kaynaklı bir durum mu yoksa :thinking: en son uygulama düzenlenmeye alındığından beridir forumu kullanamıyorum

@admin sorun benden kaynaklı mı?

Kullanıcı adı ve şifreni biliyorsan uygulamayı komple kaldır ve yeniden kur bakalım. Olacak mı? Oldu veya olmadı diye geri dönüş bekliyorum

@Asya44 cnm

Efendim :heart_eyes:

1 Beğeni

@admin cim mucize bebek uygulamasında emzirme süresini başlatınca anasayfaya donemiyorum. Arkaplanda süre devam ederken uygulamadaki müzikleri açmak veya forumda gezinmek mumkun mu? Uygulama cok guzel eline emegine saglık ozellikle emzirme süresini hergün kullanıyorum bu sayede kac dk emmiş en son ne zaman beslenmiş gorebiliyoruz bu harika​:bouquet::bouquet::bouquet:

Anasayfaya veya başka bir sayafaya döndüğün anda sayaç durur. Bunu şu yüzden yaptım. Arka planda saymaya devam ederse unutma ihtimali var, yani kapatma unutulabilir diye öyle yapmıştım

1 Beğeni

Hmm anladım o da dogru… Sayaç arka planda devam etsin veya sabitle gibi bir buton olabilir mi en azından forumda dolasmak isteyenler bu sekilde devam edebilir. Şu ara yoğunluktan sadece emzirme sırasında elime tel alıp forumu okuyabiliyorum.O yuzden Mucize anne forumunu sayac kapanmasın diye cok inceleyemedim…

1 Beğeni

Güncelleme de bi bakayım ona

1 Beğeni

@admin mucize bebekte sohbetteydim ama sohbet yok görünmüyor

Sohbet bir süre kapalı kalıcak canım

1 Beğeni

Teşekkür ederim :cherry_blossom:

1 Beğeni

Ben bulamadım görseli var mı bende indireyim

Marketlerde “Mucize Bebek” diye yaz çıkar canım, İkonu şu şekilde:

2 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Uygulamayı oyla 5​:star: yorumla