Muayene ucretleri artmis mi hanimlar

Randovi aldim hastaneden muayene ucreti artti dedi bununla beraber dogum ucretidemi artti yarin gidecegim soracagim ama biz taa 3 aylikta sorduk degistirirlermiydi 20 bin demisti @agustos-anneleri @bursa-anneleri @Fadik @Dilek16 @Buse1111

1 Beğeni

Nasil sabitlettirdik derken o nasil oldu @Fadik

1 Beğeni

Dogumada farkmi verecegim yani simdi biz kac aydir gidiyorum

Doguk ucretini sabitliyorlar yani bissy soracaktim bakarmisin

1 Beğeni

Benim kiz hep kasiklarikda suanda 31. Haftadayim ama cok sık rahmime vuruyor dun gecede vurdu ama sanki esnedi gibi rahmim o vururkem bu ikinci hamilelik ama ilk boyle degildi.acilmami yapti.dun cok uzuldum gece delirdi cok hareketlendi bian dogum baslayacak sandim sezeryan oldugu icin ben hic sanci vs yasamadim bilmemde hala vuruyor zaman zaman gecen ay dedim doktora kanala bakti cocuk oradami falan temiz yok dedi bisey @Serapanne sen ne dusunuyorsun bu konuda acilmami yapiyor yavastan

Benim.en bastan beri 20 dedi yarin gitcem tekrar sorarim

1 Beğeni

Tamm canim

1 Beğeni

Degistirirler tabi bacim. Mayis basinda zam geldi millet hastahanesi kesinlesince bos yeremi fiyat sabitlemek icin paket satin aliyo​:rofl:

2 Beğeni

Bizimki paket falan demedi direk muayene ucreti veriyoruz birde dogumu sormustum iste

1 Beğeni

Aynn onlari biliyorumda siz en bastan aliyonuz o paketi biz iste her muayenede veriyoruzda benim doktor hic paket demedi sadece doguma yakin dedi yenidogan destegi aliriz dddi hepsi bu

1 Beğeni

Bende paket almadim. Cerrahpasaya gidiyorum. Elzem durum olunca doktor hatası vs olmasin diye profesor randevusuna gidiyorum. Onlarin dedigini yapiyorum mayis basina kadar aylik 1150tl idi mayis basinda 1350 odedim ve devlet kisminda dogum ucretsiz ama prof randevusunda dogum parasi hastahane aliyomu bilmem ama proflar ayriyeten para aliyo onu biliyorum :sunglasses: takibim cerrahapsa ama biyandan ozel hastahanelerde sadece dogum ucretlerinide arastiemiyo degilim. Kus kondurmayacaklar sonucta doktor deneyimli olsun ayagindan cekcene basindan cekip cikarmasin yeter kafasindayim. 37-38.haftada yuksek ihtimal ozeldede dogurabilirim. Sordugum cogu hastahanede dogum ucreti fazla yuksek degil 2gece anne yatis ihtiyac halinde 21gun kuvoz ucretsiz

Aslinda hastanelerin kuvoz gunu sınırlaması yasak kuvoz devlet tarafindan karsilaniyor devlet hastaneye gun basina para ödüyor.allah korusun bole birsey olursa hakkimizi arayabiliriz

Devlet 21gun karsiliyo iste

Ben sordugumda gun sınırlaması yok dediler

Enteresanmis degistimi acaba

Belkide degisti 1 sene once bole idi .neyse biz zamaninda doguralim da

1 Beğeni

İhtiyacimiz olmaz insaallah ve sırf ihtiyaten ögreniyo oluruz gebelerin duasi tutarmis herkes birbirine saglikli ve zamaninda dogum icin dua etsin kimseden kötü haber almayalım hep beraber mucize bebek uygulamasına gecelim zamani gelince

1 Beğeni

Amin inşallah tum anneler zamanında saglikla kucagimiza alalim🩷

1 Beğeni

Bebeğin hareketli olmasi açilmayi sağlamaz bebek buyudukçe yeri daralir kasiklarada vurur yukarilarada ama kadiklarda tekme hissederseniz o ayak aşaği duruyordur ondandir korkmanizi gerektiricek bir durum yok ama tabiki sanci yapar bebek buyudukce hareketleri sizi acitir bu cok normal bir durumdur

1 Beğeni

Evet 815 veriyorduk en son 1000 tl verdim doğım için bana da 20 dediler