Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar Gebelik sürecinde olumsuz konuşanlara karşı kendinizi nasıl motive ediyorsunuz?
Sağ kulağımdan alıp,sol kulağımdan bırakarak.
@FidanUğur Ahahah çok güldüm buna
Umursamayarak duymayarak ciddiye bile almiyorum ben taşıyorum bu bebegi sonuçta ben bakicam kime neeeee
Gebelik bişey değil sen bide doğunca gör derlerse, ben herşeyi düşünerek istedim bu bebeği demiştim Sakın kucağa alıştırma derlerse, alışsın sanki ne kadar tutabileceğim kucağımda demiştim En sevdiğimi sona sakladım Oooo sen çok kilo aldına derlerse; kilodur alınır verilir, allah karaktete zeval vermesin demiştim
Hayatımdan çıkararak
Eger tanidigin degilse gule gule de gec Eger en yakinlarinsa konuyu baska seylerden ac Mesela su yemegi nasil yapiyosun bi tarif edermisin.boyle seyler.
25.haftamın içindeyim Allaha şükür daha öyle kötü konuşana rastlamadım. Aksine tanıdık tanımadık herkes gördüğünde beni hamilelik çok yakışmışş maşallah çok güzel olmuş hamilelik sana gördüğüm en dinç en güzel hamileliği taşıyanlardan birisin diye övgüler alıyorum. Bu çok motive edici oluyor ama akşamında eve geldiğimde de bu sefer çok halsizlik çöküyor. Galiba hemen göze geliyorum.
Zihnimde kafasını mermere sürtüyorum kocama müsait bir zamanda uzunca bir şikayet edip içimi döküyorum ve kapanış soru çok güzel olmuş
Bi yerden sonra saygısızlığa girecek ama, kucağa alıştırma diyenlere eşim ‘tamam senin çocuğun olunca sen öyle yaparsın’ diyor. Bunu diyenler genelde yaşlılar ve henüz bebeğj olmayanlar söylüyor. Ben cevap olarak ‘seni de görürüz’ diyorum.
Sona sakladığın çok güzelmiş bunu ben de söylemek isterdim ama bana zayıflamışsın diyorlar
Bana kilo almışsın diyene var ki yiyorum kocam sagolsun diyorumc
Her seyi boş almak babana cok kilolusu diyolar bende cok tatliyim diyorum
Cevap vermiyordum ben,sanki hic duymamişım ve o sanki hic konuşmamiş gibi davraniyordum. @Papatya1
Dogurdum şimdide soyleyenler var ama ben duymamış gibu yapiyorum duysamda cevap vermiyorum. Konu kapaniyor.
Kucagina aliştirma diyorlar ben aksine bebegimin bana ihtiyaci var diyorum. Sadece cevap verdigim konu bu oluyor.
Artık icimden şunuda demek geliyor ki benim bebegim benim kucagima alışacal alışacaksada.
Senin kucagina alişmayacak her halde cinsler ya.
İlk defa anne olacağım hatalarım tabiki olacak siz ananizzin karnında mı ogrendiniz diyorum susuyorlar
Çok iyi ama her zaman kolay olmuyor
Duymamak ve umursamamak en iyisi sanırım yoksa stress oluyor …
Doğum sonrasini da düşünüyorum herkes bir sey diyecek kızacağım ama herkesin çocuğuna davranış sekli farklı. İnsanlar karışmasa her şeye ne güzel olur…
Bazen yakın da oluyor ya
Maalesef tanıdık yani insan o zaman şaşırıyor ve üzülüyor açıkçası… Mesafe koymak da iyi olabilir diyorum bazen