Motivasyon

Sizin adiniza sevindim genel yorumlar iyi ama dün yok kilo yok sezeryan yok özel hastane öyle yorumlar yapti ki bir tanıdığım stresten bebeğime odaklanamadım rahatça…

Teşekkürler :blush: ben de eşime ve anneme anlatıyorum rahatlıyorum.

Bana da diyorlar erken degil mi 2 ay var bu gidişle sezeryan olursun yok cocuk kilolu olunca normal doğum olmaz genelde duymamaya çalışıyorum bu tür yorumları.:roll_eyes:

Ben de dikkat ediyorum hiç yemeyim de bebeğim mi etkilensin diyorum :sweat_smile::blush:

Ayni şeylere daha simdiden başladılar ben de bir cocuk sağliklica doğsun diye konuyu kapatıyorum ve duymamak için gayret ediyorum yorumlari

Bu cevabi yazdim aklima gercekten güzel cevap :blush:

Evet yaaa :joy:

Aldığım tüm kiloyu fazlasıyla verdim zaten çoktan ama yok o da kabahat süt üretemezmiş vücudum. Gören de zanneder ki diyet yaptım da verdim :sweat_smile::sweat_smile: Hakikaten ama ne oluyo ki bu insanlara da ağızlarından çıkan kelimeyi bu kadar beyin süzgecinden geçirmeden konuşuyorlar. Anlamakta cidden zorluk çektiğim anlar oluyor… Valla ters zamanımsa biri konuşursa boş boş veriyorum cevabını. Şeye de sinir oluyorum. Mesela dışardayız Efe’nin uykusu gelmiş huysuz biraz. Aileden biri de tam o anında sevmek istiyor. Çocuk da durmuyor hâliyle. Akıllarına gelen ilk söz ne uyuz çocuk bu oluyor :massage_woman:t3::massage_woman:t3: Pardon da yani senin keyfin gelince sevesin diye mi doğurdum bı çocuğu ben dedim valla. Öyle baka kaldı suratıma.:unamused:

Onlara da lafınızı esirgemeyin​:joy: ben yukarıdaki gibi duymazdan gelinmesine, konunun değiştirilmesine karşıyım. Siz sesinizi çıkarmadıkça insanlar kendilerinde daha fazlasını söyleme haddini buluyorlar, sizi rahatsız eden bir şey varsa kim olursa olsun(buna aileler de dahil) tepkinizi gösterin, gösterin ki sınırlarınızı şimdiden bilsinler. Yoksa doğumdan sonra çok daha fazla zorlanırsınız sınırlarınızı çizmekte​:blush:

Muhattabı ben değilim sözün ama söylediğin o kadar doğru ki :rose: Kayıtsız kalamadım :smiling_face_with_tear: @duygugillerdenbiri

Bebek saglikli olduktan sonra sezeryanla olmus normal dogumla olmuş ne önemi var ki mühim olan annenin ve bebegin sagligi kaldi ki bebegi zayif olup sezeryan olan bebegi kilolu olup normal doğum yapanlar var herkes herseyi cok iyi biliyo zaten duyma umursama sen öyle yap bu benim bedenim benim cocugum de gitsin hamilelik zaten zorlu stresli bir süreç birde etraftakilerin ne dedigini umursarsak ohooo konusan konuşsun o cocuğu sen büyüteceksin bi sıkıntısı oldugunda sen telaşlanacaksin yardim istesen dönüp bakmayacak insanlar ahkam keser hep böyle bos teneke kutu misali anca ses yaparlar gözünü yum kulagini tıka sen kendine ve bebegine dikkat et yeter :wink::wink:

Haklisiniz karşıyı kırmayalım derken kendimizi strese sokuyoruz kirmadan cevap vermek en iyisi sonra patlama olursa daha kötü olur :joy:

Yok yok yukarıdaki derken hemen üstümdeki yorum anlamında söylememiştim zaten ,iyi yaptınız üzerinize alınmamakla​:blush::cherry_blossom: yapılan yorumlardan bazıları dikkatimi çekince genel bir ifade yazmıştım​:cherry_blossom:

Aynen öyle, sizi yiyeceğine karşıdakini yesin :joy::joy::joy::joy:

Bana devamlı söylenen cümle ay karnın çok küçük benim göbeğim bile ondan daha büyük nasıl 7 aylığa yakınsın bebek nerde :joy: bende allah vergisi doğuştan fit vücuda sahibim bizimki genetik diyorum

Bence çok takmayın herkesin dediğini kiloysa verilir kimene ya da vermem ondanda kime ne bence hamilileğinize odaklanıp tadını çıkarmaya bakın :hugs: @Papatya1 bende tek olumsuz gibi gözüken yorum ayıma göre karnımın çok büyük olması herkes öyle diyor ama kötü olarak demiyorlar onlara da ilginç geldiği için diyorlar :rofl:

En güzelini demişsiniz herkesten bir yorum çıkıyor :sweat_smile:

Haklisiniz az bir zaman kaldi güzel düşünmek ve güzele odaklanmak en iyisi :blush:

:rofl::rofl: çok hoşuma gidiyor öyle deyince susuyorlar