Miniginizin ilk tekmesini ne zaman hissettiniz veya kaçıncı haftada başladı👼

@afrikanın_gelini54 ben sol kasık bölgemde yuvarlak bi şişlik hissettim hatta bacaklarımı yukarı çekip oturduğumda daha çok hissediyordum ama bebek olarak hiç düşünmedim daha önce çatlatma tedavisinde yumurta çok büyümüştü ya yine çok büyüdü dedim ya da kis oluştu diye düşünüyordum sonra annem ve ablamın yoğun isteği üzerine bayramın birinci günü çok umutsuz bir şekilde test yaptım ve pozitif çıktı :hugs::hugs:

1 Beğeni

1 gün 1 defa 1 gün yine 1 defa hiss etdim ben,sanki kelebek bir kez kanadını cırpıyor gibi hiss etmişdim ,3 hafta sonra Zaten normal tekme atdı.

1 Beğeni

Bir kac gun once ilk tekmesini atti O kadar mutlu oldum 19 sene oncesi aklima ilk oglumun attigi Tekme. Cok değişik bi mutluluk. Kendi kendime gülüyorum Hahahah Beni dışarıdan gorenler deli derler herhalde Bu ne sırıtıyor kendi kendine diye

Kaç haftaliksin ki?şimdi tekmeliyor @Hava

19 olacagim

Hmm, ben 16 haftamda hiss etmeye basladım normal :pray:

Daha oncede yasadim ilk hamile olanlar bazen fark edemiyo gaz sancisi felan saniyo

Ya dogru 16 itibaren başlıyor genellikle

@Hava aynen .

1 Beğeni

Ben daha hissetmedim yaa

Daha hissemedim iğne batması gibi ağrılar oluyor sanırım onlar değil

Kaç haftalıksın arkadaşim

17 oldum bugün

Bazı anneler 20 haftasında hiss ediyor,duydugumda saşırmıştım. Ama burda çok anneyi oyle gordum

İnşallah hiss edersin bu yeni haftanda canım​:pray::pray:

Evet araştırdığımda da dediğin gibiydi hissetmezseniz biraz bekleyin bir kaç haftaya hissedersiniz diyor hide tekme attığında acıtıyor mu :rofl::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

İlk başlarda acıtmıyor.ama 25 haftadan acıyor tatlı bela işte anlarsın ya :blush: @afrikanın_gelini54

1 Beğeni

fazla kilolu anneler daha geç hiss eder karnında bebeği , zayflar çabuk , merak etme büyüsün hiss edersin​:smiling_face_with_three_hearts:

Niye yüzüme vuruyon kız şişko olduğumu :sob::rofl::rofl::rofl::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

ama tatlısın​:grin::grin::grin:

2 Beğeni