Miniginizin ilk tekmesini ne zaman hissettiniz veya kaçıncı haftada başladı👼

Selam kızlar nasılsınız? Bebeğinizin hareketlerini ilk ne zaman hissettiniz? Nasıl bir duygu?

3 Beğeni

Merhaba bebek hareketleri ilk gebelikte 20. Haftalarda duyuluyormuş. Eşim 13. Haftada içimi bi şey cimcikledi sanki dedi ama bence psikolojik olarak söylüyor. Siz kaçıncı haftada hissettiniz. Hareket ettiğini nasıl anladınız nasıl bir duyguydu

2 Beğeni

13+2 haftadayım içimde bir şeyler oluyor ama ben de henüz anlamadım 15. Haftada hissedenler olmuş ben de merakla bekliyorum

1 Beğeni

Bebeğimi bı an önce hissetmek istiyorum siz kaçıncı haftada hisetiniz

2 Beğeni
  1. Haftadayım bebeği hissettiğimi düşünüyorum.

2 kez içimde bir şey uçuyormuş gibi hissettim Genelde hareketler ufak acı şeklinde oluyor Bazen de biri parmağını göbek deliğime sokmuş da aşağıya doğru yırtıyormuş gibi hissediyorum Bazen içimden cimciklenmişim gibi hissediyorum Bazen bebek bölgesinde bağırsak harekleri gibi hissediyorum Bazen de bebek bölgesinde nabız/kalp atışı hissettim Doktoruma bunlar bebek hareketi mi diye sorucam Siz kaç haftalıksınız?

2 Beğeni

Ben 11haftalik bı ance oduygu tatmak istiyorum

6 Beğeni

Bebeğiniz harekelerini hiss ediyormusunuz tekme atiyormu??

1 Beğeni

Benimkisi kıpır kıpır. Maşallah. 20.haftadan sonra hareketlerini kesin olarak hissettim.

1 Beğeni

Simdi kaç haftalık hamilesin?

1 Beğeni

Cansu cum 26 haftalık hamile sanıyorum.:blush:

2 Beğeni

@Cesurumm hafızan süper. 26+3 olduk

2 Beğeni

Karnınız buyukmu uzaktan bakinca hamile olduğunuz belli oluyor mu

1 Beğeni

Evet beni gören hamile olduğumu anlıyor bana tuvalet sırası bile veriyorlar :sweat_smile: sizin karnınız da belli olmaya başladı mı

2 Beğeni

Bende büyüyor disardan bakinca cokta belli olmuyor boyum küçük benim o yuzden

2 Beğeni
  1. Haftadan sonra dışardan bakınca belli olmaya başlıyor.
1 Beğeni

Merhaba hanımlar 22 haftalık 5 gün hamilelikde bebeğinizi hareketleri nasıldı?

1 Beğeni

Benimki çok hareketliydi canım

Kıpır kıpır olduğu günler de oluyordu. Sakin olduğu günler de oluyor. 12 saatlik bir takipte bebek hareketlerinin 20’nin üzerinde olması yeterli diye biliyorum.

3 Beğeni

Bende de bir kaç gündür hareketleri az az oluyor

3 Beğeni

İsterseniz bebeğin hareketlerini saydıktan sonra doktorunuza bilgi verirseniz içiniz daha rahat eder. Uygulamada tekme sayar özelliği var. Doktor, arkadaşımdan bebeğin tekmelerini saymasını istemiş. Tekme sayarken 1 dakika içerisindeki tekme sayısını 1 olarak saymasını istemiş. İsterseniz iki türlü de sayın size de net bir cevap olur

*

2 Beğeni