Miniginizin ilk tekmesini ne zaman hissettiniz veya kaçıncı haftada başladı👼

Teşekkürler :gift_heart:

2 Beğeni

beninki çok hareketliydi 23ten sonra azaldı doktor normal dedi

2 Beğeni

Bebeği ilk nasıl hissettiniz ? Kimisi sanki kelebekle uçuyor içimde diyor kimisi ağrı olarak hissettim diyor sizde nasıl oldu ?

2 Beğeni

Minicik bir kıpırtıydı çok güzeldi :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

test yaptığımdan beri sağ tarafımda hep hiss ediyordum onu çok güzel bir duyguydu herkes daha küçük nerden biliyorsun diyordu ama ben hep hiss ettim sağımda​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Kıpırtı gibiydi ve o an inanılmaz bir duygu :hugs:

2 Beğeni

Sanki karnımda bir şey kayıyormuş gibi hissettim ben

4 Beğeni

Ben de tam olarak böyle hissettim :sweat_smile: hatta ilk 4.5 aylıkken göz seyirmesi gibiydi sonradan karnımda yıldız kayar gibi oldu :sweat_smile: anlık böyle yakalayamazsin bile :sweat_smile:

3 Beğeni

Bende karnım içinde ufacık bir balon patlamış gibi hissetmiştim :hibiscus::blush:

4 Beğeni

Ben ilk ne zaman hissettim bilmiyorum ama 20. Haftadan sonra hareket ettiğini çok net anladım

3 Beğeni

Bende 16 17 haftamda hiss ettim güzel bir Duygu :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

4 Beğeni

Ben tam anlamıyla 29. Haftada hissettim ilk gebeliğim

5 Beğeni

nie öyle geç olmuş normalde 23 haftadan belli olur ama çoğu anne adayı 16dan hiss etti ben de öyle

4 Beğeni

Hissedemeyen anneler de var. :pensive::worried:

3 Beğeni

13 haftamda sanki supheleniyordum kelebek bir defa kanat cirpiyordu sanki,sora yapmiyordu ben oyle suphelendimki tekme belkide iki gün oldu ,iki gündə bir kez oldu aynı şekilde.ama sonra olmadı. 16 haftasında cinsiyetini ogrendik,və iki gün sonra tekme atmaya başladı :innocent::pray:eşimde hiss ediyordu yavaş yavaş sonralar tam hiss etdi 17 18 haftada…ve cooo güzel duygu rabbim banada yaşatdı diye şükürlər olsun.:pray:

4 Beğeni

Cok geç,ilk defa duydum oyle şey olurmu hic

2 Beğeni

Şimdi de hiç durmuyor. Şükürler olsun sağlığı da iyi. Çok yorgun ve stresli geçti benim 7 ayım o yüzden hissedemedim.

3 Beğeni
  1. Haftamda hafif seğirme şeklinde, 18. Haftamda tam olarak hissettim :smiling_face:
3 Beğeni

Kaç haftaliksin canim?

36+2 az kaldı bizim​:heart_eyes:

2 Beğeni