- Hafta çok aşırı erken diye biliyorum bi de limon kadar bile yok 16 da erken hamilelik zayıflık bunlar etkili şeyler ilk hamilelikte her şeyi geç hissediliyor karnınız bile geç çıkıyor şaşırdım ama olabilir neden olmasın bana aşırı erken gibi geldi çünkü ben 21. Haftamda girdim ben bile o kadar hissedemiyorum ama olabilir
Dediğiniz doğru dur tabiki.
Bide hissetmemeniz deki sebep Vücuttan vücuda fark olduğu içindir arkadaşım
Benim karnımda erken çıkmıştı ahhaha
@Nursemaayter
Olabilir
Ben ilk 20. Haftada hissettim içimde birşey kayıyor gibi oldu şimdi de dışardan belli olmaya başladı 26. Haftadayiz
Bende 12 ci hafdasinda kucuk tekmeler hiss etdim
- Haftada hissetmeye başladım. Balık hareketi gibi ilk hissetmem.
Kızlar ya Siz bebeğinizi tam ne zaman hissettiniz böyle kıpır kıpır Ben hala 23 haftayı bitirdim yani 24’e girdim hala günde bir defa ya da hiç hissetmiyorum merak ediyorum artık
o haftalarda normal bazen hiç hareket etmiyolar.Benimki akşamlar haraket ediyordu gündüzleri hiç tık yoktu eğer içinjz rahat edicekse doktora gidin bi görünün
Tam olarak 28. Haftadan sonra düzenli hareket etmeye başlıyormuş merak etme
Biraz daha büyüğünde daha çok hareket eder
Benim bebeğim maşallah hareketli fakat 2 gün çok durgundu olduğum yerde doktor da yok korkudan ölecek tim niye hareketi yok diye sabah tekrardan başladı çok şükür . 25+2 deyim bende 15 gündür hissediyorum
30 haftasindan sonra cok buyuyorlari her haraketli guzel oldugu kadar canda yakiyor agrili oluyor haraketleri
22.haftada hissetmiştim.Gaz sanmıştım ilerleyen günlerde karnımın oynagidini görünce anladım
Biraz büyüyünce biraz daha az tekmelese keşke diyeceksiniz çünkü çok güçlüler bebekler
Çok merak ediyorum şimdilik karnimda su dalgası hissi oluyor disardan da dikkatli bakınca anca görünüyor
Merhaba kızlar biz bugün 27+3 deyiz doktor kontrolü de cuma günü ama 2 gündür bebeğimin hareketi hem az hemde eskisine göre daha az kuvvetli hissediyorum bide kasıklarımda hissediyorum 2 gun önce yukardaydi neden olmuş olabilir yer mi değiştirdi acaba
Benimde bir gün çok hareketli iki gün sakin geçiyor bu 27. Haftalarda normal galiba. Karnım acıyor benimde sürekli yer değiştiriyor bazen sırtıma bile yakın oluyor yer değiştirmiştir. Bu haftalarda dönüyorlar sanırın
Sürekli yer değiştiriyor galiba çok tedirgin oldum minik minik hissediyorum diye doktora da gitmedim cuma günü gideceğiz nasılsa diye
Bende 26+2 deyim benzer şeyler bende de var
Merhaba bebek hareketlerini kacinci haftada hissetmeye basladiniz ?