Miniğinizin ilk hareketini ne zaman hissettiniz? kaçıncı haftada başladı👼

1. Hafta çok aşırı erken diye biliyorum bi de limon kadar bile yok 16 da erken hamilelik zayıflık bunlar etkili şeyler ilk hamilelikte her şeyi geç hissediliyor karnınız bile geç çıkıyor şaşırdım ama olabilir neden olmasın bana aşırı erken gibi geldi çünkü ben 21. Haftamda girdim ben bile o kadar hissedemiyorum ama olabilir :relieved:

Dediğiniz doğru dur tabiki. Bide hissetmemeniz deki sebep Vücuttan vücuda fark olduğu içindir arkadaşım :slightly_smiling_face: Benim karnımda erken çıkmıştı ahhaha :face_with_hand_over_mouth: @Nursemaayter

Olabilir :relieved:

1 Beğeni

Ben ilk 20. Haftada hissettim içimde birşey kayıyor gibi oldu şimdi de dışardan belli olmaya başladı 26. Haftadayiz

3 Beğeni

Bende 12 ci hafdasinda kucuk tekmeler hiss etdim

2 Beğeni
  1. Haftada hissetmeye başladım. Balık hareketi gibi ilk hissetmem.
1 Beğeni

Kızlar ya Siz bebeğinizi tam ne zaman hissettiniz böyle kıpır kıpır Ben hala 23 haftayı bitirdim yani 24’e girdim hala günde bir defa ya da hiç hissetmiyorum merak ediyorum artık

3 Beğeni

o haftalarda normal bazen hiç hareket etmiyolar.Benimki akşamlar haraket ediyordu gündüzleri hiç tık yoktu​:rofl: eğer içinjz rahat edicekse doktora gidin bi görünün

2 Beğeni

Tam olarak 28. Haftadan sonra düzenli hareket etmeye başlıyormuş merak etme :white_heart:

2 Beğeni

Biraz daha büyüğünde daha çok hareket eder :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Benim bebeğim maşallah hareketli fakat 2 gün çok durgundu olduğum yerde doktor da yok korkudan ölecek tim niye hareketi yok diye​:face_holding_back_tears: sabah tekrardan başladı çok şükür . 25+2 deyim bende 15 gündür hissediyorum

3 Beğeni

30 haftasindan sonra cok buyuyorlari her haraketli guzel oldugu kadar canda yakiyor agrili oluyor haraketleri

3 Beğeni

22.haftada hissetmiştim.Gaz sanmıştım ilerleyen günlerde karnımın oynagidini görünce anladım​:sweat_smile:

1 Beğeni

Biraz büyüyünce biraz daha az tekmelese keşke diyeceksiniz çünkü çok güçlüler bebekler :rofl::rofl:

1 Beğeni

Çok merak ediyorum :smiling_face_with_three_hearts: şimdilik karnimda su dalgası hissi oluyor disardan da dikkatli bakınca anca görünüyor :hatching_chick:

1 Beğeni

Merhaba kızlar biz bugün 27+3 deyiz doktor kontrolü de cuma günü ama 2 gündür bebeğimin hareketi hem az hemde eskisine göre daha az kuvvetli hissediyorum bide kasıklarımda hissediyorum 2 gun önce yukardaydi neden olmuş olabilir yer mi değiştirdi acaba

2 Beğeni

Benimde bir gün çok hareketli iki gün sakin geçiyor bu 27. Haftalarda normal galiba. Karnım acıyor benimde sürekli yer değiştiriyor bazen sırtıma bile yakın oluyor yer değiştirmiştir. Bu haftalarda dönüyorlar sanırın

3 Beğeni

Sürekli yer değiştiriyor galiba çok tedirgin oldum minik minik hissediyorum diye doktora da gitmedim cuma günü gideceğiz nasılsa diye

2 Beğeni

Bende 26+2 deyim benzer şeyler bende de var

2 Beğeni

Merhaba bebek hareketlerini kacinci haftada hissetmeye basladiniz ?

3 Beğeni