Miniğinizin ilk hareketini ne zaman hissettiniz? kaçıncı haftada başladı👼

12 haftada bunları hissettim ben onun icin bebeğim olduğuna emindim internette çoğu kişi 12 haftada hissettim diyor doktorlar mümkün olmadığını söylesede ben allahim mucizelerine inanıyorum​:innocent:

3 Beğeni

19.haftada benim de pıt diye çok ince hissettim ama dönme hareketleri daha güçlüydü

2 Beğeni

18+3 haftalik hamileyim bu benim ikinci gebeliğim ilk gebeligimde bebeğimin kaçinci haftada hareketini hissetmeye başladım tam olarak hatırlamıyorum etrafta duyduğum kadarıyla ikinci gebelikte bebeğin hareketini daha erken hissedebiliyormusuz fakat ben hiç hissetmedim henüz, biliyorum daha zamanı var tabi ama aranızda benim gibi olan var mi ikinci gebeliginde bebeğini geç hisseden oldu mu

2 Beğeni

benim ilk hanileliğmdi 15 haftamda hiss etmiştim ikinci ve ya birinci bence fark etmiyor herkeste farklı oluyor 22 haftaya kadar sabr edin 22 e kadar hiss edersiniz

2 Beğeni

Bence ikinci gebelikte erken hissetme sebebi şu, ilk gebelikte hareketin neye benzediğini anlayasiya kadar 20 haftayı buluyordu. Şimdi tecrübeli olduğun için erken hissedersin deniliyor. Siz uyurken hareket etmiştir. Yakında hissedersiniz endişe etmeyin :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Cevabınız için teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:haklısınız hareketi az çok önceden bildiğimiz için daha tecrübeli oluyoruz ama benim bu bebeğim uykucu galiba çünkü hiç hissedemedim ya da ben biraz sabırsız davranıyorum​:sweat_smile:

3 Beğeni

26 Haftada bebek hareketleriniz nasıldı, gun icerisinde ne kadar yogunlukla hissediyorsunuz?

2 Beğeni

Ben ayakta oldukca hareketleri hissetmedim uzaninca oturunca hareket ederdi

4 Beğeni

ben de geceler başlardı en çok

5 Beğeni

26 haftamda düzenlo olarak tekmelerdi. Sabahları kalkdığımda gün içinde uzandığımda birde gece uyumaya girdiğimde. @Esranur2

2 Beğeni

O haftalarda çok çalkantılıydı bi gün bakıyosun çok hareketli bir gün çok az hareket ederdi . Cansunun dediği gibi bende de hep yattığımda hareket ederdi ileriki haftalarda da hiç durmuyor zaten

5 Beğeni

17 hafta içindeyiz ve ben hala hissetmiyorum bebişimi. Siz ne zamam hissettiniz?

4 Beğeni
  1. haftadan sonra hissedilebilir ilk gebeliklerde
3 Beğeni

Gaz sancısı ile karıştırıyor olma diyor eşim bence arada hissettiklerin bebek diyor ama ben öyle hissetmiyorum :face_holding_back_tears: ilk gebeliğim dediğiniz gibi biraz daha zaman var bence de.

3 Beğeni

Benim 20. Haftayı geçmişti :blush:

3 Beğeni

18 ci haftamdan hiss etmeye başladım :blush:

2 Beğeni

Bende 13 haftada hiss etmiştim ilk. Kelebek kanatları gibi. Tam net olarak 16 haftamda hiss etmeye başladım. @Aynurugur144

İlk hamileliğiniz ve çok erken değil mi

1 Beğeni

Bunun ilk hamilelikle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum aslında. Öyle olsaydı hiss etmezdim. Akrabalar tarafdan da duyduğum oldu 13 haftada hiss edenleri.

Ben kelebek kabat çırparcasına hiss etdim 2 3 kez ,sonra 16 haftamda net hiss etmiştim.:slightly_smiling_face:

1 Beğeni