Miniğinizin ilk hareketini ne zaman hissettiniz? kaçıncı haftada başladı👼

Arkadaşlar birkaç gün önceye kadar bebeğim çok hareketliydi 25. Haftaya girdim hareketleri daha azaldı eskisi gibi hareketli hissetmiyorum vuruslarida hafifledi sanki sizce neden olabilir aynısını yaşayan var mı ??? @NURAN @Sevane18 @Cansu @Hava @FidanUğur

2 Beğeni

@afrikanın_gelini54 Bende aynısını yaşıyorum zaman zaman.Mesela 27 ci haftada kıpır kıpırdı bu hafta ama öyle değil pek.Bu hafta sanki yüzüyormuş gibi haraketler yapıyor.Bir anda sol tarafa geçiyor,sonra sağa,aşağı,yukarı böyle ama bi yerde durupda tekmeleyeyim olmadı mesela bu gün.Endişe etme canım bazen gün boyunca haraket etmeye bilirmiş.Hem kilo alıyoruz hiss etmiyoruz,hem yeri sıkışdığı için pek haraket edemiyor,hem de bu haftalardan itibaren 100 de 80,90% günü uykuda geçiyor.:slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Korkma hareket alani daraliyo bisey yoktur. Sen sadece 28 haftadan sonra gunde 10 kere felan hareket etmesine dikkat et. Ama bisey yoktur merak etme. Gecen hafta biraz sakindi ama bu mubarek mac yapiyo bide yukari duruyo. Dedigim gibi onlara iceride mudahele edemiyoruz.

4 Beğeni

Tesekkur ederim urktuydum biraz

2 Beğeni

@afrikanın_gelini54 Elde değil böyle yazmama bakma bende haraket etmeyince hemen parmaklamaya başlıyorum “hadi anne için bir tekme at” diye :smile:Bir tekmesine bile rahatlıyorum.

3 Beğeni

Seni tedirgin etmek istemem. Ama sen en iyisi yarın doktora git bebegine baksınlar. Ve Detaylı ultrasona gitdinmi?

Şunuda ek edeyim normal bir şey merak etme. Doktora da gidersen daha rahat edersin.:pray::innocent:

1 Beğeni

Hafeketlrini saatlik saydın mı

1 Beğeni

Detaylıya gittik herşey iyiydi

2 Beğeni

Saatlik olarak saymadım ama herzaman attığı saatlerde atıyor ama daha hafif ve daha az

1 Beğeni

Tuvalet kagidi daya diyodu ebem bana Sol alt karniyim oturarak daha cok duyarsin Derdi.cikolata ye derdi

1 Beğeni

Ya hiç hissetmiyor değilim ama eskiden çok kuvvetliydi şimdi kalp atışı gibi sanki farklı bölgelerinmde hep

2 Beğeni

İstersen detaylı ultrasona gide bilirsin kalbine baksın bebegin arkadaşım. İnşallah her sey yolundadır :innocent:

2 Beğeni

Bebegin tekme atması ve hareket etmesi ayni şey mi ben 20+5 oldum yengeme tekme atıyor dedim daha erken dedi kenisi bir doğum yapmış biri şaşırdım öyle diyince ben 12 haftadan beri hareketlerini hissediyorum her insanda ayni olmuyor ama ortalama bütün anneler benzer belirtileri hissediyor diye düşünüyorum

2 Beğeni

18/19 cu haftalardan itibaren hiss etmeye başladım ben.Tekme gibi değil,kanat çırpar gibi hiss etdim. 12 ci haftada hiss etmeniz biraz benide şaşırtdı.:face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni
  1. Haftalarımda hissettim 12. Haftada hissettifiniz gaz hareketleri olabilir doktorlar mümkün olmadığını söylüyor . Tekme gibi değil sanki kayma gibi balık yuzmesi gibi

Bende sanki 17.haftadan sonra kanat çırpışı şeklinde hissetmeye başladım.

Ben de 20. Haftalarda mısır patlamasına benzer hareket ile hissettim

2 Beğeni

Ben 20 hafdadam his etdim 12 hafda his edilen qaz olur canim

3 Beğeni

Yani gaz hareketleri oldugunu hic düşünmedim ayni kelebeğin kanat cirpmasi gibi hissediyordum onun icin miniğim oldugunu düşünüyordum o ilk hareketten sonra da hep boyle devam etti yani kesilmedi gaz hareketleri olsaydı bir iki defa olur dururdu​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni