Miniğinizin ilk hareketini ne zaman hissettiniz? kaçıncı haftada başladı👼

Genellikle 20. haftada sonra. İlk gebeliklerde 24. haftaya kadar olabilir. Daha önce hamilelik geçiren tecrübeli anneler ise 16. haftadan itibaren hissetmeye başlayabilir.

5 Beğeni

Ben 21. Haftamda hissettim şimdi daha çok hissediuorum her hamilede farklı oluyor tabikide daha erken daha geç hisseden siz kaç haftalıksıbız

2 Beğeni

15+5 ilk gebeligim daha cok erken o zaman .:slightly_smiling_face:

4 Beğeni

Bebeğiniz çok güçlü vurursa belki duyarsın :blush:

2 Beğeni
  1. ayda hissetmeye başladım ben
1 Beğeni
  1. Haftada hissetmeye başladım ilk gebeliğim olduğu için ikinci gebeliklerde de 18 gibi hissediliyormus :blush:

Valla 3. Gebeligim ben yeni yeni hissettim 20+5 günlük ilkinde hic hatırlamıyorum ne zaman hareket ettihini ama 2. 17veya18 haftada hissettim ve cok hareketliydi belli olmuyor ya kadinin vücuduna gore değişiyor venim fikrimce​:woman_shrugging:t2:

2 Beğeni

Ben biraz bağırsak hareketleri ile karıştırdım. Anlamam çok zaman aldı :confounded:

2 Beğeni

Ben tam olarak 16 haftamda hiss etmeye başlamıştım.:smiling_face_with_three_hearts:

Merhaba arkadaşlar 27+1haftalık hamileyim iki gündür aklıma takılan bir şey var bebeğim haraket ediyor ama az haraket etdiğini düşünüyorum aklım hep karnımda tekme atmasını bekliyorum piskolojim bozuldu gibi

3 Beğeni

Sürekli hareket halinde olmaz ki bebekler :blush:

Günün 17-18 saatini uyuyarak geçirirler zaten. O yüzden telaş etmeyin :blush:

4 Beğeni

Genelde geceleri hareket ediyorlar. Uzanınca, uyurken :grin:

4 Beğeni

Hamişler siz bebek hareketlerini arttırmak için neler yapıyorsunuz

2 Beğeni

Hafif karnımı sarsinca hareket ediyor birde meyve yediğim zaman :smiling_face_with_three_hearts: uzandigimda dinlendigimde özellikle gece ve öğlen 1 ile 3 gibi daha hareket ediyor. Bazende çok durgun durgun olunca bende panik yapıyorum

3 Beğeni

Bana dediler ki flaş tutunca hareket eder parmaklarınla vur hareket eder ama yok çikolata yesem bile sadece babasının elini karnında hissedince çok hareketleniyo hiç bi yöntem işe yaramadı bende

3 Beğeni

Benim tam tersi babası karnıma dokununca hareket etmeyi kesiyor :person_facepalming::sweat_smile:

3 Beğeni

Her bebek farklı olduğundan hareketleri bile karakteri ile ilgili diyenler çok bende bebeğim hareket etmediğini sanarken ultrason anında doktor hareket ettiğini söylüyor şaşırıyorum çünkü asla hissetmiyorum o hareket halinde muhtemelen senin de öyledir zaten eğer kızsa daha az hareketli oluyormuş takıntı yapma bunu

1 Beğeni

13+4 tem herkese merhaba ilk hareketleri kımıldamaları ne zaman hissettiniz?

3 Beğeni

20.hafta ve sonrası hissettim :hatching_chick::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

19-20 hafta arasinda :heart::palms_up_together:t3::blush:

2 Beğeni