Genellikle 20. haftada sonra. İlk gebeliklerde 24. haftaya kadar olabilir. Daha önce hamilelik geçiren tecrübeli anneler ise 16. haftadan itibaren hissetmeye başlayabilir.
Ben 21. Haftamda hissettim şimdi daha çok hissediuorum her hamilede farklı oluyor tabikide daha erken daha geç hisseden siz kaç haftalıksıbız
15+5 ilk gebeligim daha cok erken o zaman .
Bebeğiniz çok güçlü vurursa belki duyarsın
- ayda hissetmeye başladım ben
- Haftada hissetmeye başladım ilk gebeliğim olduğu için ikinci gebeliklerde de 18 gibi hissediliyormus
Valla 3. Gebeligim ben yeni yeni hissettim 20+5 günlük ilkinde hic hatırlamıyorum ne zaman hareket ettihini ama 2. 17veya18 haftada hissettim ve cok hareketliydi belli olmuyor ya kadinin vücuduna gore değişiyor venim fikrimce
Ben biraz bağırsak hareketleri ile karıştırdım. Anlamam çok zaman aldı
Ben tam olarak 16 haftamda hiss etmeye başlamıştım.
Merhaba arkadaşlar 27+1haftalık hamileyim iki gündür aklıma takılan bir şey var bebeğim haraket ediyor ama az haraket etdiğini düşünüyorum aklım hep karnımda tekme atmasını bekliyorum piskolojim bozuldu gibi
Sürekli hareket halinde olmaz ki bebekler
Günün 17-18 saatini uyuyarak geçirirler zaten. O yüzden telaş etmeyin
Genelde geceleri hareket ediyorlar. Uzanınca, uyurken
Hamişler siz bebek hareketlerini arttırmak için neler yapıyorsunuz
Hafif karnımı sarsinca hareket ediyor birde meyve yediğim zaman uzandigimda dinlendigimde özellikle gece ve öğlen 1 ile 3 gibi daha hareket ediyor. Bazende çok durgun durgun olunca bende panik yapıyorum
Bana dediler ki flaş tutunca hareket eder parmaklarınla vur hareket eder ama yok çikolata yesem bile sadece babasının elini karnında hissedince çok hareketleniyo hiç bi yöntem işe yaramadı bende
Benim tam tersi babası karnıma dokununca hareket etmeyi kesiyor
Her bebek farklı olduğundan hareketleri bile karakteri ile ilgili diyenler çok bende bebeğim hareket etmediğini sanarken ultrason anında doktor hareket ettiğini söylüyor şaşırıyorum çünkü asla hissetmiyorum o hareket halinde muhtemelen senin de öyledir zaten eğer kızsa daha az hareketli oluyormuş takıntı yapma bunu
13+4 tem herkese merhaba ilk hareketleri kımıldamaları ne zaman hissettiniz?
20.hafta ve sonrası hissettim
19-20 hafta arasinda