20-21 haftalar arasında
13 haftamda kelebek kanadı gibi hiss etdim. 16 haftamda net tekmeleri hiss ediyordum eşimde elini koyunca hiss ediyordu
19.haftamda bu çocuk niye hareket etmiyor ki diye düşünürken bı tekme yemiştim
İkisinde de 16. haftadan sonra hissettim
İlk hareket nasıl oluyor yani nasıl anlıyorsunuz ben bazen belki ediyordur da ben anlamıyorum diye düşünüyorum 14+2 yim belkide erken olduğu için hissetmiyorumdur hiç bilemiyorum
Bağırsaklarım hareket ediyor gibiydi ama bebeğin hareketleri olduğunu anlamıştım. Böyle içimde balık kayıyor gibiydi
Eee benimde kaç gündür öyle oluyor bende kendimi sorguluyorum ne yiyorum daa bağırsaklarını bu hale getiriyorum diye düşünüyorum
Ahahah
Balık kayıyor gibiyse bebiştir
17 18lerde hissettim tam emin değilim ama eşim kulağını karnıma koyduğunda net bir şekilde tekme yemiştik doktor zayıf olduğun için erken hissetmen normal dedi. Hoş şimdi 22 kilo aldım üstüne
Benim 20. Haftayı buldu
İçimde sanki mısır patlıyordu
Ben daha net emin olmak için evde büyük bir sessizlik yaratmıştım sinek bile uçmuyordu ,sanki duyacakmışım gibi rahat odaklanayım diye yaptım öyle
sonra tamam bu cesurumun hareketleri dedim
- Haftadan sonra hissettim bende
22 ci hafta oldu hala hisetmedik
Sürpriz yakındır
Merhaba kızlar ben 14 hafta civarı net olarak hisettim arada sol tarafta hissediyorum sizler ne zaman hissettiniz ve kaçıncı haftada
İkisinde de 16. haftada hissettim
Biz 16. Haftadayız ama hala bişey hisetmiyorum acaba ilk hamileliğim diye haraket ediyo da ben anlamıyormuyum ne
Bende 20. Haftaya doğru hissettim ilk hamilelikte geç hissedilebiliyomuş çok şükür kontrollerde de bi sıkıntı çıkmamıştı
Maşallah benim 11 gebeliğim kürtaş ve düşüklerle beraber benim rahmim incelmiş olabilir mi ondan dolayı erken hissediyorum belkide