Miniğinizin ilk hareketini ne zaman hissettiniz? kaçıncı haftada başladı👼

20-21 haftalar arasında

2 Beğeni

13 haftamda kelebek kanadı gibi hiss etdim. 16 haftamda net tekmeleri hiss ediyordum eşimde elini koyunca hiss ediyordu

2 Beğeni

19.haftamda bu çocuk niye hareket etmiyor ki diye düşünürken bı tekme yemiştim​:heart_eyes::joy::joy:

2 Beğeni

İkisinde de 16. haftadan sonra hissettim :blush:

2 Beğeni

İlk hareket nasıl oluyor yani nasıl anlıyorsunuz ben bazen belki ediyordur da ben anlamıyorum diye düşünüyorum 14+2 yim belkide erken olduğu için hissetmiyorumdur hiç bilemiyorum

3 Beğeni

Bağırsaklarım hareket ediyor gibiydi ama bebeğin hareketleri olduğunu anlamıştım. Böyle içimde balık kayıyor gibiydi :smiley:

5 Beğeni

Eee benimde kaç gündür öyle oluyor bende kendimi sorguluyorum ne yiyorum daa bağırsaklarını bu hale getiriyorum diye düşünüyorum :joy:

3 Beğeni

Ahahah :joy:

Balık kayıyor gibiyse bebiştir :heart_eyes:

3 Beğeni

17 18lerde hissettim tam emin değilim ama eşim kulağını karnıma koyduğunda net bir şekilde tekme yemiştik :smile: doktor zayıf olduğun için erken hissetmen normal dedi. Hoş şimdi 22 kilo aldım üstüne :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

4 Beğeni

Benim 20. Haftayı buldu :relieved:

4 Beğeni

İçimde sanki mısır patlıyordu

3 Beğeni

Ben daha net emin olmak için evde büyük bir sessizlik yaratmıştım sinek bile uçmuyordu ,sanki duyacakmışım gibi :rofl:rahat odaklanayım diye yaptım öyle​:joy:sonra tamam bu cesurumun hareketleri dedim

2 Beğeni
  1. Haftadan sonra hissettim bende
2 Beğeni

22 ci hafta oldu hala hisetmedik :joy::sweat_smile:

2 Beğeni

Sürpriz yakındır :grinning:

4 Beğeni

Merhaba kızlar ben 14 hafta civarı net olarak hisettim arada sol tarafta hissediyorum sizler ne zaman hissettiniz ve kaçıncı haftada

2 Beğeni

İkisinde de 16. haftada hissettim

2 Beğeni

Biz 16. Haftadayız ama hala bişey hisetmiyorum acaba ilk hamileliğim diye haraket ediyo da ben anlamıyormuyum ne​:thinking:

1 Beğeni

Bende 20. Haftaya doğru hissettim ilk hamilelikte geç hissedilebiliyomuş çok şükür kontrollerde de bi sıkıntı çıkmamıştı

2 Beğeni

Maşallah benim 11 gebeliğim kürtaş ve düşüklerle beraber benim rahmim incelmiş olabilir mi ondan dolayı erken hissediyorum belkide

1 Beğeni