Miniğinizin ilk hareketini ne zaman hissettiniz? kaçıncı haftada başladı👼

İlklerde normal benim Allah nasip ederse 5. Cocuğum​:melting_face:

1 Beğeni

He anladım çok teşekkür ederim​:rose:Rabbim sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin​:palms_up_together::hugs:

2 Beğeni

Amin canım cümle evlat bekleyen Annelerin sizinde inşallah​:rose::palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Amin İnşAllah​:palms_up_together::heart_eyes:

2 Beğeni

Bide bişey sorcam benim haftalarımda bebek haraket ede bilir mi mesela dün gece uyudugumda göbek deliğinin tam altında ortadaydı sabah uyandığımda sağ tarafta anlamadım ki haraket ede biliyomu​:thinking::joy:

1 Beğeni

Yani 16.haftada o kadar net görebiliyor olma durumunuz bana biraz tuhaf geldi ben bebeğin hareketlerini hissediyorum nerede ilduğunu bilmiyorum ilginç :smile:

1 Beğeni

Benim hissetmem 20. Haftayı buldu :innocent:

4 Beğeni

Ben de ilk kez 18de hissettim minik tırtılı:heart_eyes:

2 Beğeni

Maşallah biraz geç olmuş ama olsun​:rose:

2 Beğeni

Sağlıkla hayırla gelsin inşallah​:melting_face::rose:

2 Beğeni

Allahim ya nasil hisediyosunuz ya benim 23 cü hafta oldu hala bi tik yok

2 Beğeni

Amiin inşallah, hepimizinki​:heart:

2 Beğeni

13 haftamda kelebek kanadı gibi hiss etdim,16 haftamda net hiss etmiştim :smiling_face:

3 Beğeni

İlk gebelikse gayet normal arkadaşım :melting_face:

1 Beğeni

Ne bilim herkez bi korkutuyo ediyo iste ilk gebelik olsa bile cokdan hisedilmesi gerekiyomus bende hic dogurmadim yani bilemiyom :sweat_smile:

2 Beğeni

Ilkinde 17, haftada ikincide daha geç hsisettim nedense cinsiyet farkkj diye sanidim :slight_smile:

2 Beğeni

Herkesin söylediğine takılma bebişinle her şeyin tadını çıkart​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Cinsiyetle alakalı mı bilmiyorum ama bizim uşağin cinsiyetini hala bilmiyoruz​:relieved:

1 Beğeni

Kac haftalik oldun canim ayni kadari paylasiyoruz heralde

1 Beğeni

Şu an 16+1 olduk ama doktor cinsiyete hiç bakma gereği duymadi en sağliklisı bekleyip net olarak bir şey söylemek dediği için bekliyoruz :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni