Miniğinizin ilk hareketini ne zaman hissettiniz? kaçıncı haftada başladı👼

Evet oğluşum olucak inşallah

Oğlan olunca biraz erken hissediliyor evet

21+1 haftalık hamileyim hissetmiyorum hâlâ ya erkek bebeğim olcak bazen uzanırken batma hissediyorum ayakların olduğu tarafta bazen sağ tarafım sol tarafıma göre daha şiş duruyor acaba haraket edoyorda ben mi bilmiyorum nasıl oldunu ilk hamileliğim olduğu için birşey bilmiyorum böyle konularda

Merhaba 19+5deyim ilk hamileliğim.bebeğin hareketleri için sabırsızlanıyprum .. Siz kaçıncı haftada hissettiniz?

1. Haftadan itibaren net hissetmeye başlamıştım
1 Beğeni

Tam 20+0 da hissettim böyle tık tık vurdu gibi geldi benimde ilk hamileliğim kız bebek bekliyorum

1 Beğeni

Selamm :relieved_face: 18+1 olduk bugün sanki minik hareket hisseder gibiyim ama emin değilim Siz kaç haftalık hissettiniz

1 Beğeni

23+3 günlük hamileyim 21 haftada hissettim canım hissetmesini istiyorsan çikolata şeker ye bayram şekeri yedim kız sabaha kdr haraketinden yatamadım düşün yani harakatini hissetmek istiyorsan çikolatalara başvur :smiling_face::smiling_face::smiling_face::smiling_face:

2 Beğeni

Ben 21 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim ama hareketleri çok fazla hissetmiyorum ara sıra hissediyorum gün içinde

1 Beğeni

Dün yedim hepsinden bugünde yicem sanki ediyo gibi Ama bilmediğim için anlayamadım :blush:

Bende öyleydim ya ablam derdi şunu bunu ye hissedersin yapıyordum kız yok doktor bile gülmüştü çok haraketli nasıl hissetmiyorsun dedi ilk hamileliğim olduğu için haraketleri bilmiyorum diye soyleniyordum şimdide 24 haftalık olcam bir vurmalari var sanki içimde savaş yapıyor yani endişe etme en az 20 22 de iyice hissedersin canım benim

1 Beğeni

Ben 16. Haftada kayma hareketlerini hissettim ama net tekmelerini 20. Haftada vişne suyu içtikten sonra hissetmeye başladım baya sevdi sanırım vişne suyunu ne zaman içsem dans ediyo çocuum :blush:

1 Beğeni

16 .haftalarda kasıklarımda cimciklenme hissi oluyordu ara ara 18.haftamda da sanki tekmme hissi almaya başladım bir haftadır yorulup uzaninca özellikle tekme atmış gibi hissediyorum ama bana küçük olduğunu söylüyorlar bilmiyorum bu hissettiklerim nedir :smiling_face_with_tear::joy:

1 Beğeni

Bende erken hissediyorum ilk gebeliğimde de erken hissetmiştim. 11. Haftadan itibaren hissediyorum şu an 13. Haftadayım

19 haftalıl hamileyim ilk hamileligim boyle bir haftadir sol kasigimin ustunde gobek deligimin oralarda bir balon hareketi gibi bisey hissediyorum sizce bebegim mi yoksa gaz hareketlerimi :face_holding_back_tears:

21+4 ilk gebeliğiniz ise geç hissedersiniz hareketlerini

1 Beğeni

Benimde illk gebeliğim, sırt üstü uzandigimda göbek deliğinin sağ tarafında iki defa mısır patlağı gibi hareekrt hissettim 16+5 de idiim:)

1 Beğeni

Peki hissetigim sey nedir sizce :joy: heycanlaniyorum o hereketi hissedince :joy:

Evet ona benzer bir hareket oluyor.

Yea evet tam olarak oyle bir hissiyat tarifi yok ama hiisediyor gibiydim bende yurt disinda yasadgim icin en son kontrolum 13 haftaliken kafamiza gore gidemiyoruz malasef henuz cinsiyetini bile bilmiyoruz :joy: