Miniğinizin ilk hareketini ne zaman hissettiniz? kaçıncı haftada başladı👼

Heycan vérici :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Benimkide kız aynı durumdayım ne otururken ne ayakta ne yatarken durmuyor 26+5 benimde

Bende 14 haftalık oldum hafif damar atması gibi hissediyorum

Ben 16 da hafif kıpırtılar hissetsem de en net 20 hafta da hissetmeye başlamıştım. İlk gebeliğim benimde

Benim 3 gebeliğim 2 kızm var gec hissetmiştim onlari

Cinsiyeti ne sizin

16 haftaya az kaldı hala bisey hissetmiyorum sorun bende mi acaba​:sweat_smile:

Her bebek farklıdır kimi daha hareketlidir kimi daha yavaş ilk gebelikse daha gec hissedebilirsiniz ama genelde 17 18de baslıyor zaten :smiling_face_with_three_hearts:

Benimdr 17+3 halen hissetmiyorum

Ben ilk zamandan beri kese dönmesi gibi (damarları) hissediyodum 17haftadan sonra hep hissettim 31haftadayım

Dün doktora gittim bugun 17 hafta oldum tam. Bebegi ne zaman hissederim diye sordum 5ci aydan erken hissedemezsin dedi. Ama hissedenler var diyorum yalan soyluyolar dedi kati bir sekilde​:sweat_smile: cevremdekiler de hissetmiyo musun kıpırtı falan diye tuhafsıyolar anlamadım kime inanıcam..

18+4haftalik yani öyle cok net hissetmiyorum ama sertleşme ve damar atar gibi hissediyorum uzun zamandır

Yaa evet oyle diyolar. Uzun zaman derken kac haftadan itibaren? İlk hamilelikte gec hissediliyo diyolar

Benim 3. Gebeliğim 13 hafta dan beri diyebilirim

Bebeği ilk kaçıncı haftada hissederiz siz kaçıncı haftada hissettiniz

İlk gebeliğinizse 20ci haftadan sonra hissetmeye başlarsınız

Benim ilk gebeliğim 16.haftadan sonra hissetmeye başladım bağırsak hareketleri gibi hafif balık kayması gibi birşeyler oluyor çok sert hissedemiyorsunuz zaten doktorum bana erken hissetmişsin dedi

Bende 17 haftalık gebeyim ilk hamileliğim hiç birşey hissetmiyorum normal mi acaba

1. Haftaya kadar normal canım endişelenecek bı şey yok bide ilk Bebek geç hissediyosun

İlk gebelik 18. Haftada hissettim