Miniğinizin ilk hareketini ne zaman hissettiniz? kaçıncı haftada başladı👼

Merhabalar, öncelikle saglikla gelsin. Ayni zamanlamada gidiyoruz. cinsiyet erkek oldugundan mi bilemiyorum ama ben hareketlerini baya hissediyorum bir haftadir:)

1 Beğeni

Erkek bebek daha hareketli olurmuş erken hissedilirmiş öyle diyordu annemle kaynanamam benimki kız daha yeni hissediyorum :smiling_face_with_three_hearts:

Benimkide erkek çocuk ama hareketlerini şimdilik hissetmiyorum hareket ediyor ben farkinda değilim bilemedim

Kaç haftalıksın canım

18+5 günlük

İlk hamilelikte geç hissediliyor beni bile 20. Haftadayım bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum sanırıöm 24. Haftada tamamen hissedilirmiş

İlk gebelikte biraz geç oluyor ama tabii gebelikten gebeliğe değişir ben 18 de felan minik minik belli belirsiz hissetmiştim minik bir dokunuş gibi şimdi 25 hafta olacağız içeride dans ediyor diyebilirim yani 20 den sonraki haftalar da artık büyüyor tam net hissediyorsunuz her tarafta geziyorlar heyecanınızı anlıyorum ama biraz sabır bende böyleydim bazen hareket etmeyince mıncıklayıp izliyorum :cherry_blossom:

16+1 deyim ilk gebeliğim bebeğini hissetmen suan imkansız diyorlar ama ufak kayma hareketlerini hissediyorum sizde de olmuşmuydu bu durum bebeginizi ne zaman hissetmeye başladınız

Ben 18 haftada hissetmeye başladım yoo imkansı değil bazen minik pıt pıt şeklinde vuruyordu bende oğlan mı bebeğiniz

Ben hissediyorum hafif hani pıhtı atar gibiydi kişiden kişiye değişiyor o

Hiçte imkansız değil bende hissediyordum

19.haftada cok hafif kıpırtı hissetmeye baskamistim

Eskilerde ultrason yokken kayma hareketine kız. Eğer pıt pıt oldugu yerde vuruyorsa erkek derlermiş. Dogrulugunu bilemem ama annem teyzem kuzenim ve arkadasımda bu tutmus

Benimde sizin tabiirinizle pıt pıt seklindeydi​:blush:

Erkek o zaman eskilerin söylemiyle bakalım tutcak mı :sweat_smile: Sağlıklı olsunda en önemlisi bu tabi

1 Beğeni

Evet oyle insallah :blush: amin en önemlisi saglikli hayirli olmalari

1 Beğeni

inanma kimseye ben 14te hissetmeye basladım kimse inanmadı 18. hafta herkesi şaşırttım dışardan belli olmaya baslamıstı tekmeleri ben çok zayıftım belim hiç yoktu o yüzden erkenden hissedip görmeye basladım yani normal :slight_smile:

Bende 16da hissettim 17+5de daha net hissettim 19da dışarıdan bile belli oluyordu​:joy:

Bende 17.haftada pıt pıt seklinde hissetmistim şuan 31+4 haftaligiz oğlum olacak

Bende 18 haftada hissettim ilk simdi 21 haftalik tekmelerini hissediyorum ilk hareketini hissettigimde baloncuk patlar gibiydi icimde genelde oturunca yatinca ve cikolata yersem cok hissediyorum