Miniğinizin ilk hareketini ne zaman hissettiniz? kaçıncı haftada başladı👼

Kesinlikle en güzel duygu :blush:

18.haftanın başlarına doğru hafif hafif hissetmeye başladım pıt pıt o da uzanırken filan. 19 da biraz daha güçlü hissediyorum oturur pozisyonda. ama tam anlamıyla belirgin hissetmem için 20. hafta sonrası olur diye tahmin ediyorum.

12 haftalığım ikinci gebeliğim bebek hareketlerini henüz hissetmedim. O yüzden de bazen endişe duyuyorum bebeğime bisey olmuş mu diye benim gibi olanlar var mı aranızda :disappointed:iki gün önce de doktora gittim bebek masallah çok hareketli dedi ama ben yine de kafamda türlü şeyler kuruyorum.

Merhaba hiç endişelenme henüz erken. 17haftalardan sonra tam hissederseniz​:ribbon:

1 Beğeni

Ben 19. Haftada net his etmiştim ondan önce hiç gram hissetmiyordum

1 Beğeni

İyice paranoyak oldum hareket falan olmayınca endişem oluyor Bnde ikide bir iç çanasırıma bakıyorum kanama falan var mı diye aslında bundan 15 gün önce abimin eşi bebeği 13 haftalıkken anne karnında kalbi durmuş ben bu olaydan sonra böyle oldum kafayı yemek üzereyim çok etkisinde kaldım ne yapacam bilmiyorum ya benim de öyle olursa diye düşünmekten kafayı yicem​:disappointed:

Anne yüreği işte. Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz. Olsada kaderin öyledir. Her bir işte hayır vardır biz bilmeyiz Allah bilir . Onunçin üzülme , bak doktorda söylemiş her şey yolunda diye. Güzel şeyleri düşün. İyi düşünelim iyi olsun​:palms_up_together::rose:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. :pray::pray::pray:

Ben 18 bitişinde hissettim şu an çok erken normal yani hissetmemeniz endişe etmeyin

1 Beğeni

Hayırlı ramazanlar hanımlar bebeginizin ilk hareketini kacinci haftada hissettiniz

1 Beğeni

18 haftalık hamileyim çocuk hareketlerini ne zaman hissedebilirim

İlk gebeliğiniz mi? Normalde 17 18 de başlar ama bebekten bebeğe değişir :smiling_face_with_three_hearts: en geç 20 de hissedersiniz merak etmeyim

Ever İlk gebeliğim inslah hissederim :smiling_face_with_three_hearts:

Bir kaç haftaya kadar hissedersiniz, ilk gebeliklerde 20.haftadan sonra daha net hissedilmeye başlıyor genelde. Minyon bir yapınız varsa daha erken de hissedilebilir :slight_smile:

Ben 21. Haftanın içindeyken hissetmeye başladım. İlk gebelik. Endişe etmeyin hiç 21+3 4 gibi sonra hissettim. Şimdi de geceleri uyutmuyor dönüşünü bile hissediyorum artık

Hello kızlar… Biz 16+2 olduk, sizce nezaman hissetmeye başlarım? İkinci hamileliğim ama 5 yıl geçtiği için hatırlamıyorum…

1. Hamileliklerde daha erken hissedilebiliyor ama yine de 16. Hafta henüz erken. 20 haftadan sonra hissedersin

Merhaba kızlar ben 18+5 günlük hamileyim bu ilk hamileliğim bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum ne zmn hissetmeye başlarim kızlar siz ilk hamileliginizde kaçıncı haftada hissetmeye başladınız

Ben tamamen 19. Haftada hissettim şimdi 20 haftadayım net tekmeleri hissediyorum çok az kaldı seninde :smiling_face_with_three_hearts:

İnşallah canım

1 Beğeni