Ben 22 olucam Allah izin verirse hala tam hissedemiyorum çok minik hareketler hissediyorum
Bende 14+5 haftalık hamileyim ama bazen hiç hamile değilmiş gibi hissediyorum hareketlerini hissetmeyi sabırsızlıkla bekliyorum ![]()
![]()
16 haftalıkken kelebek kıpırtısı gibi hissetmeye başlamıştım şuan 27 den sesleniyorum asla durmuyor ![]()
![]()
Ben 18 haftalıkken minik minik hissediyordum şu an 20 haftalığım maşallah hissedebiliyorum her şekilde
Merhaba, Ben de 18+6 dayım. Hareketlerini her gün hissediyordum. Dün sabahtan beri şu ana kadar hareket etmiyor. Normal mi sizce ? Sizinki sonra hareket etti mi ?
Merhaba 18 hafta çok çok erken zaten
bazen hissedemeyebilirsiniz asıl 22-23 den sonra çok hareketleniyor içinizi ferah tutun ![]()
3 gündür çok düzenliydi hareketleri. Sabah 10:30 da Show yapıyordu meleğim annesine. Dün sabahtan bu zamana hiç hareket yok. Konuşuyorum, karnımı okşuyorum. Tık yok … çok korktum. Bazen gece sağa sola dönüşlerimde ani hareket yapıyorum istemeden. Acaba bişey mi oldu ki diye endişelendim ![]()
Bizde 17+4 feyiz ama bn hala hissedemiyorum![]()
bu normal mi ikiz bide bnm kiler
İkiz mi
yerim onları
17li haftada ben de hissetmemiştim. 3 gündür hissediyordum işte. Dün sabahtan beri hiç bir ses yok.
Evet ya ikiz ![]()
İnsalllah bende biran önce hissederim mm
Kızcelerimi![]()
Hissedersin kısa zaman sonra
isimleri belli mi kızlarının ![]()
Ah korkular o kadar normal ki
çok iyi anlıyorum 30.haftadayım bir iki saat sakin kalsa tedirgin oluyorum ben de ama içinizi ferah tutun
22-23 den sonra asla durmuyor minnaklar ![]()
Yok ya dahaa düsünmeye fırsat olmadı risklilerdi basındsn beri biraz daha bekleyelim dddik![]()
![]()
Allah korusun miniklerimizi
sağlıkla kavuşmanız dileğimle ![]()
Bebegınızın cinsiyeti nedir
Minik kızım bu gün yine 10:30 da hareketlendi
içim rahatladı ![]()
Ben 20 tam hissettim o kadar hareketli ki bazen uyutmuyor doktorumda diyor çok hareketli spor yapıyor içerde ![]()
![]()
![]()
Yaa bakın iştee ben buradayım anne her şey yolunda demiştir ![]()
![]()
![]()
maşallahh
Evet ya, annesi çok üzüldü çünkü ![]()
kurban olurum ben ona ![]()
Ilk gebeligim 17 . Hafta da hissettim dokunus gibi ufak baloncuk patlamalari gibiydi. Ama her gun ayni siddette degildi bazen hafif bazen yogun. 19 haftama giriyorum insallah daha belirgin net olur artik :)yaşadığım en guzel duygu cunku