Ben 22 olucam Allah izin verirse hala tam hissedemiyorum çok minik hareketler hissediyorum
Bende 14+5 haftalık hamileyim ama bazen hiç hamile değilmiş gibi hissediyorum hareketlerini hissetmeyi sabırsızlıkla bekliyorum
16 haftalıkken kelebek kıpırtısı gibi hissetmeye başlamıştım şuan 27 den sesleniyorum asla durmuyor
Ben 18 haftalıkken minik minik hissediyordum şu an 20 haftalığım maşallah hissedebiliyorum her şekilde
Merhaba, Ben de 18+6 dayım. Hareketlerini her gün hissediyordum. Dün sabahtan beri şu ana kadar hareket etmiyor. Normal mi sizce ? Sizinki sonra hareket etti mi ?
Merhaba 18 hafta çok çok erken zaten bazen hissedemeyebilirsiniz asıl 22-23 den sonra çok hareketleniyor içinizi ferah tutun
3 gündür çok düzenliydi hareketleri. Sabah 10:30 da Show yapıyordu meleğim annesine. Dün sabahtan bu zamana hiç hareket yok. Konuşuyorum, karnımı okşuyorum. Tık yok … çok korktum. Bazen gece sağa sola dönüşlerimde ani hareket yapıyorum istemeden. Acaba bişey mi oldu ki diye endişelendim
Bizde 17+4 feyiz ama bn hala hissedemiyorumbu normal mi ikiz bide bnm kiler
İkiz mi yerim onları
17li haftada ben de hissetmemiştim. 3 gündür hissediyordum işte. Dün sabahtan beri hiç bir ses yok.
Evet ya ikiz İnsalllah bende biran önce hissederim mm
Kızcelerimi
Hissedersin kısa zaman sonra isimleri belli mi kızlarının
Ah korkular o kadar normal ki çok iyi anlıyorum 30.haftadayım bir iki saat sakin kalsa tedirgin oluyorum ben de ama içinizi ferah tutun
22-23 den sonra asla durmuyor minnaklar
Yok ya dahaa düsünmeye fırsat olmadı risklilerdi basındsn beri biraz daha bekleyelim dddik
Allah korusun miniklerimizi sağlıkla kavuşmanız dileğimle
Bebegınızın cinsiyeti nedir
Minik kızım bu gün yine 10:30 da hareketlendi içim rahatladı
Ben 20 tam hissettim o kadar hareketli ki bazen uyutmuyor doktorumda diyor çok hareketli spor yapıyor içerde
Yaa bakın iştee ben buradayım anne her şey yolunda demiştir maşallahh
Evet ya, annesi çok üzüldü çünkü kurban olurum ben ona
Ilk gebeligim 17 . Hafta da hissettim dokunus gibi ufak baloncuk patlamalari gibiydi. Ama her gun ayni siddette degildi bazen hafif bazen yogun. 19 haftama giriyorum insallah daha belirgin net olur artik :)yaşadığım en guzel duygu cunku