Miniğinizin ilk hareketini ne zaman hissettiniz? kaçıncı haftada başladı👼

Ben 22 olucam Allah izin verirse hala tam hissedemiyorum çok minik hareketler hissediyorum

Bende 14+5 haftalık hamileyim ama bazen hiç hamile değilmiş gibi hissediyorum hareketlerini hissetmeyi sabırsızlıkla bekliyorum :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

16 haftalıkken kelebek kıpırtısı gibi hissetmeye başlamıştım şuan 27 den sesleniyorum asla durmuyor :grinning::grinning:

Ben 18 haftalıkken minik minik hissediyordum şu an 20 haftalığım maşallah hissedebiliyorum her şekilde

Merhaba, Ben de 18+6 dayım. Hareketlerini her gün hissediyordum. Dün sabahtan beri şu ana kadar hareket etmiyor. Normal mi sizce ? Sizinki sonra hareket etti mi ?

Merhaba 18 hafta çok çok erken zaten :pray: bazen hissedemeyebilirsiniz asıl 22-23 den sonra çok hareketleniyor içinizi ferah tutun :pray:

3 gündür çok düzenliydi hareketleri. Sabah 10:30 da Show yapıyordu meleğim annesine. Dün sabahtan bu zamana hiç hareket yok. Konuşuyorum, karnımı okşuyorum. Tık yok … çok korktum. Bazen gece sağa sola dönüşlerimde ani hareket yapıyorum istemeden. Acaba bişey mi oldu ki diye endişelendim :pensive:

Bizde 17+4 feyiz ama bn hala hissedemiyorum​:pleading_face::pleading_face:bu normal mi ikiz bide bnm kiler

İkiz mi :blush: yerim onları :blush: 17li haftada ben de hissetmemiştim. 3 gündür hissediyordum işte. Dün sabahtan beri hiç bir ses yok.

Evet ya ikiz :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:İnsalllah bende biran önce hissederim mm​:heart:Kızcelerimi​:heart:

1 Beğeni

Hissedersin kısa zaman sonra :blush:isimleri belli mi kızlarının :blush:

1 Beğeni

Ah korkular o kadar normal ki :pleading_face: çok iyi anlıyorum 30.haftadayım bir iki saat sakin kalsa tedirgin oluyorum ben de ama içinizi ferah tutun :shamrock: 22-23 den sonra asla durmuyor minnaklar :heart_eyes:

2 Beğeni

Yok ya dahaa düsünmeye fırsat olmadı risklilerdi basındsn beri biraz daha bekleyelim dddik​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Allah korusun miniklerimizi :heart: sağlıkla kavuşmanız dileğimle :blush:

2 Beğeni

Bebegınızın cinsiyeti nedir

Minik kızım bu gün yine 10:30 da hareketlendi :blush: içim rahatladı :blush:

2 Beğeni

Ben 20 tam hissettim o kadar hareketli ki bazen uyutmuyor doktorumda diyor çok hareketli spor yapıyor içerde :smiling_face::smiling_face::joy:

Yaa bakın iştee ben buradayım anne her şey yolunda demiştir :pleading_face::heart::heart::heart: maşallahh

1 Beğeni

Evet ya, annesi çok üzüldü çünkü :heart::blush: kurban olurum ben ona :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ilk gebeligim 17 . Hafta da hissettim dokunus gibi ufak baloncuk patlamalari gibiydi. Ama her gun ayni siddette degildi bazen hafif bazen yogun. 19 haftama giriyorum insallah daha belirgin net olur artik :)yaşadığım en guzel duygu cunku

1 Beğeni