Miniğinizin ilk hareketini ne zaman hissettiniz? kaçıncı haftada başladı👼

Ben 18de hissettim ilk 19+4deyim çok fazla hissediyoruz eşimle şuan elede geliyo artik :slight_smile:

1 Beğeni

Ben 12.haftamda cok az hissetmeye başlamıştım tam hissetmem ama 18 20 haftayi buldu her hamilelik bir degil sonucta insallah bol bol hissedecegin günler olacak

1 Beğeni

18 haftamda damar atması gibi hissetmiştim pıt pıt :blush:

1 Beğeni

İlk gebeliğim 16. Haftamda hissetmeye başlamıştım

1 Beğeni

Tsk ederim

Ben 23 ün sonunda hissetmeye başladım

Tam 16nın sonuydu. Daha öncesi de vardı ama anlamdıramamıştım. Şimdi 21 olduk. Maşallah beni kum torbası sanıyor kızım :hibiscus::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

18 haftalık hamileyim, 15ten beri ufak ufak poşete konmuş balık gibi hissediyorum :smile: güçlü tekmeler başlamadı henüz

Ayyy ben 19 haftalıkta hissettim ve çok güzel bir duyguydu şuan 26 haftalık olduk artık hiç durmuyor hem ayakta hem oturduğumda uzandığımda sürekli hareketler ediyor :smile::smile:

Kesinlikle bende 26 haftalığım kipir kipir hic durmuyor cinsiyet ne sizin benim erkek

Benimki de kız :girl:

1 Beğeni

Bakalim ne zman gelecekler sanki benim erken gelecekmis gibi hissediyorum

Ayyy selametle inşallah kazasız belasız gelirler Allah’ın izniyle :pray:t3:

Merhaba ilk gebeliğim bir an önce bebeğin hareketlerini hissetmek istiyorum ama hala hissedemedim. Bugün 18+6 olduk tık yok :joy: doktoruma soruyorum daha erken 20. haftada hissetmeye başlarsın diyor ama çok daha erken hissedenler varmış. Siz ilk gebelikte kaçıncı haftada hissetmiştiniz?

İlk gebelikte 20.haftafan sonra hissedersin diyolar ama ben 17.haftadan itibaren hissetmeye başladım. Böyle küçük küçük pıt pıt kalp atışı gibi . Büyük hareketler tabiki henüz hissedemedim ama küçük kıpırtı 5,6 defa pıt pıt olıyor bitiyor. Sırt üstü yattığımda genelde hissediyorum

1 Beğeni

Ben 18 e girdim hissetmeye başladım şu an 20 haftalığım tekmeleri dışardan bile belli oluyor :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ufak ufak bişeyler hissediyorum ama gaz gibi geliyo belki de hissediyorum ama anlamıyorum :joy: bana hep içinde bir balık varmış ya da kelebek kanat çırpıyomuş gibi olacak dedikleri için öyle şeyler bekliyorum

Bende öyle hep bekledim ama öyle hissetmedim gaz gibi hissettim ama gaz gibide değildi tam. Yani büyük ihtimal seninde hissettiğin bebeğin olabilir :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benimde ilk hamileliğim bende sabırsızlanıyordum hreketlerini hissetmeyi ama bendede 24.haftaya yakın başladı hareketleri hissetmem.

1 Beğeni

15 haftalık gebeyim ilk gebeliğim sabırsızlanıyorum hareketlerini hisetmek icin ama daha var galiba sizler ne zaman hisetiniz ben ne zaman hissedebilirim