Miniğinizin ilk hareketini ne zaman hissettiniz? kaçıncı haftada başladı👼

Kaçıncı gebelik

Ben ikinci gebeliğimi 18+4 de hissettim tam anlamıyla

1 Beğeni

İlk gebelik

1 Beğeni

Arkadaslar bn 17 haftalık hamileym bu 2. Gebeligm hareketlerini henuz hissedemedm bu haftalarda hisseden varmi

Bende 17+4um yeni yeni arada hissediyorum

1. Ci haftada hissetmeye başladım.

Cok teşekkür ederm ozamn normal bu durum bende arada kalp atisi gibi bisey hissediyorum ama emin olamıyorum

Sizinde 2.ci gebelignz mi

Hayır ilk gebeliğim

Cumartesi 20 haftaya girdim ve artik ben buradayim demeye basladi gun icinde 1 ve ya 2 kere hissettiriyor kendini

Ben 21. Haftada hissettim şu an 25 haftalık ve çok net hissediyorum,artık o kadar şiddetli vuruyor ki :heart: kişiden kişiye değişebilir ama kısa zamanda hissedersin merak etme çok güzel bir duygu​:smiling_face_with_three_hearts:

Ne ksdar guzell saglikla gelsin ins

2 Beğeni

21 haftada çok az hissetmeye başladım

1 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

1 Beğeni

Hoşgeldiniz aramıza :rainbow:

1 Beğeni

19 haftalık gebeyim, bebek hareketleri 17. haftadan itibaren minik minik hissediyorum iki gündür öyle tam olarak hissedemiyorum. Daha yeni olduğu için mi böyle acaba? Normal mi ? Bilenler yorum yaparsa çok sevinirim

Çok normal bence. ben de 19+5 teyim. Bazen bir gün hissedemediğimde ertesi gün hatırlatıyor kendini. Günde 100 den fazla hareket ediyor diyor doktorlar ama hepsini hissedemiyoruz tabiki :pray:

17 haftalik hamileyim bebegi hissetmiyorum

Merhaba canıma aramıza hoş geldin. İlk gebeliklerde annelerin bebeği hissetmesi 24. haftadan sonra oluyor. Tabi herkeste böyle olacak diye bir şey yok. Ama 17. hafta biraz erken.

2 Beğeni

Ben 17 haftalikta hissettim ilk gebeliğimdu

1 Beğeni