Tamam teşekkür ederim ![]()
- haftaya kadar hissedersin canım

Teşekkürler 🩶
Merhaba bende 17 haftaligim karnima surekli bir sey batiyordu doktordaykende oldu doktor muayene ettiginde ayakklariyla bastirdigini gorduk meger benim batiyor bir seyler dedigim bebegimin ilk hareketiymis ![]()
Normal canım ilk bebek olduğu için 20 haftanda duya bilirsin.
Ya arada benimde oluyor bende sanci saniyordum yoksa bebek hareketleriymis![]()
Oyleymis bende sanci saniyordum hatta bi ara korkuyodumda doktorda denk gelip doktorun kontrol etmesi icimi cok rahatlatti ayaklariyla itekliyordu
Benimde 17.hafta ama bende hissetmdm sen gibi o günü bekliyorum heyecanla ![]()
İkili tarama kan testiniin sonucu kac olmali.![]()
Vay yaramaz vay ![]()
Benim 3 gebeliğim ben bile 16 haftada sonra kelebek çırpınışları gibi hissediliyordum daha sonra 20 haftadan sonra dahada belirginleşti canım biraz daha sabır ![]()
Az kaldı o zaman o hisselere kavusmama![]()
Aynen öyle heleki ben kahve içip yanında tatlı bir şey yesem sol tarafıma yatıyorum sanki halay çekiyor sağ sol yiyorum tekme kurban olduğum yavrum çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ![]()

Aminn insallah![]()
![]()
Kızlar 16 haftalık olduk hafif içimde oynamalar var ama tam net değil bu haftalarda bebek nerede olur anne karnında benim bu ikinci gebeliğim tam dikişin oralarda hissediyorum çok aşağıda geliyor sanki. Sizde durumlar nasıl minnoslar nerede ![]()
![]()
Ben 17 haftaligım daha hissetmiyorum hissetsemde ben bilmiyorum bence![]()
İlk hamilelikte geç hissediliyor deniliyor kızım 8 yaşında tam net haftasını hatirlamiyorum ama ilk hareketini hissettim de böyle bişey kaymisti resmen karnımda ![]()
Göbek deliğimin yanlarında hiss ediyordum ben 16 haftamda![]()
Her yerde hissedebilirsiniz, yeri rahat bebişin ![]()
![]()
1 gebeliğim de erken hissettim hareketlerini ama 2 gebelik 16.+1 acaba kaçıncı haftada hareketler hissedilir