Miniğinizin ilk hareketini ne zaman hissettiniz? kaçıncı haftada başladı👼

İkinci gebelikte daha erken hissedilebiliyor, ama bu kişiden kişiye değişir. Bence her an hissetmeye başlayabilirsiniz. Normalde 22 - 24 haftayı bulabiliyor.

1 Beğeni

Hayırlı akşamlar canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts: @Nilay02

Ben 16 haftada kelebek çırpınışları gibi hissettim sonraki haftalarda yavaş yavaş tekmeler belirginleşti :two_hearts::palms_up_together:t3:

1 Beğeni

Daha tekmeler yok. içimde bişey kayiyor arada​:smiley:

1 Beğeni

Bendede oluyor arada :sweat_smile:10 haftslik daha

1 Beğeni

Merhaba @Nilay02 hoşgeldiniz :bouquet: benim 20. Haftayı buldu

1 Beğeni

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :pregnant_woman::ribbon:

Her an kendini belli edebilir sürpriz yapıp :grin:

2 Beğeni

Benim 8 haftalik ve hep ayni yerde segirme seklinde biseyler hissediyorum ama cok kucuk daha mümkün mü

1 Beğeni

21 haftalık hayır canım en erken 16 sanırım

13 yaşında kızım var cok zaman oldu unutmusum herseyi ve 20 yaşında cahildim hiç hatırlamıyorum

Merhaba kızlar 18 haftalık hamileyim bu gün karnımda sağ tarafda bir ağrı hiss etdim elimle koyduğmda orda bisey vardı sanki biraz geçince elimi yine koydum boşluk vardı sizce bebekmi hareket etdi?

1 Beğeni

Hanımlar merhabalar benim ilk gebeliğim ben 18+2 gündeyim bebegin hareketlerini nasıl hissediliyor agrı gibi mi oluyor böyle cok agrı gibi degilde bi garip yani karnımın içi

Nasıl desem sadece sag alt göbegimin orda bi kıpırdanma var gibi bir sey var orda ama anlayamıyorum birazda agrı gibi :smiling_face: teşekkür ederim

2 Beğeni

16 haftada kelebek çırpınışları gibi hissediliyor sonra sonra artıyor netleşiyor tekmeler belirginleşiyor canım

2 Beğeni

17 haftalık hamileyim. Cinsiyetini 3 hafta önce öğrendim. Erkek bebek. Ama hareketlerini henüz hissetmedim.

1 Beğeni

Merhaba @Melikeuyanikurt hoşgeldiniz :blossom: benim hissetmem 20. Haftayı bulmuştu

1 Beğeni

Merhaba hoşbuldum​:heart: eğer benimkide öyle olursa 3 hafta daha beklemem gerekicek. Çok sabırsızım

1. Haftada
1 Beğeni

Mucize Anne’ye hoşgeldiniz :two_hearts:

Gebeliğin hayırlı olsun canim :smiling_face_with_three_hearts:

16 haftada kelebek çırpınışları gibi hissettim sonraki haftalarda yavaş yavaş tekmeler belirginleşti :two_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

20.haftada tam olarak hissettim :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Maşallah :blush: