İkinci gebelikte daha erken hissedilebiliyor, ama bu kişiden kişiye değişir. Bence her an hissetmeye başlayabilirsiniz. Normalde 22 - 24 haftayı bulabiliyor.
Hayırlı akşamlar canım aramıza hoşgeldin ![]()
Gebeliğin hayırlı olsun
@Nilay02
Ben 16 haftada kelebek çırpınışları gibi hissettim sonraki haftalarda yavaş yavaş tekmeler belirginleşti ![]()
![]()
Daha tekmeler yok. içimde bişey kayiyor arada![]()
Bendede oluyor arada
10 haftslik daha
Merhaba @Nilay02 hoşgeldiniz
benim 20. Haftayı buldu
Hoşgeldiniz
Gebeliğiniz hayırlı olsun ![]()
![]()
Her an kendini belli edebilir sürpriz yapıp ![]()
Benim 8 haftalik ve hep ayni yerde segirme seklinde biseyler hissediyorum ama cok kucuk daha mümkün mü
21 haftalık hayır canım en erken 16 sanırım
13 yaşında kızım var cok zaman oldu unutmusum herseyi ve 20 yaşında cahildim hiç hatırlamıyorum
Merhaba kızlar 18 haftalık hamileyim bu gün karnımda sağ tarafda bir ağrı hiss etdim elimle koyduğmda orda bisey vardı sanki biraz geçince elimi yine koydum boşluk vardı sizce bebekmi hareket etdi?
Hanımlar merhabalar benim ilk gebeliğim ben 18+2 gündeyim bebegin hareketlerini nasıl hissediliyor agrı gibi mi oluyor böyle cok agrı gibi degilde bi garip yani karnımın içi
Nasıl desem sadece sag alt göbegimin orda bi kıpırdanma var gibi bir sey var orda ama anlayamıyorum birazda agrı gibi
teşekkür ederim
16 haftada kelebek çırpınışları gibi hissediliyor sonra sonra artıyor netleşiyor tekmeler belirginleşiyor canım
17 haftalık hamileyim. Cinsiyetini 3 hafta önce öğrendim. Erkek bebek. Ama hareketlerini henüz hissetmedim.
Merhaba @Melikeuyanikurt hoşgeldiniz
benim hissetmem 20. Haftayı bulmuştu
Merhaba hoşbuldum
eğer benimkide öyle olursa 3 hafta daha beklemem gerekicek. Çok sabırsızım
- Haftada
Mucize Anne’ye hoşgeldiniz ![]()
Gebeliğin hayırlı olsun canim ![]()
16 haftada kelebek çırpınışları gibi hissettim sonraki haftalarda yavaş yavaş tekmeler belirginleşti ![]()
![]()
20.haftada tam olarak hissettim ![]()
Maşallah ![]()