Miniğinizin ilk hareketini ne zaman hissettiniz? kaçıncı haftada başladı👼

Benimde 3 gebelik ben 16 haftadan itibaren bir kelebek çırpınışları gibi hissettim sonraki haftalarda yavaş yavaş tekmeler belirginleşti canım hepsi bir olmuyor :smiling_face_with_three_hearts::two_hearts:

1 Beğeni

Kizlar 13 haftalık hamileyim 2. Gebeliğim az once karnimda bebeğin hareketini hissettim bu kadar erken normal mi yoksa ben yaniliyo muyum​:blush::upside_down_face:

2 Beğeni

Atar damarin atmasını da hissetmiş olabilirsiniz normal de ikinci gebelikte 16 haftadan sonra kelebek çırpınışları gibi hissediliyor sonra sonra artıyor netleşiyor tekmeler miniğin :blush::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Baya kıpırdadı gibi ama canim normal karin hareketlerine benzemiyodu

2 Beğeni

Bağırsak hareketleri de olabilir :blush:

1 Beğeni

Hayırlı olsun :star_struck::partying_face:🪇

Merhabalar 16+1 hamileyim bebek hareketlerinin tam hissedemiyorum normalmi

2 Beğeni

Normal ben 20 haftalık hissetmeye anca başlamıştım

3 Beğeni

Evet normal 21. Haftada hıssettım

1 Beğeni

Normal :blush:

Genellikle 20. haftadan sonra hissediliyor

20 haftaliğız ama bebek hareketlerini daha hissetmedim napicam boyle

1 Beğeni

İlk hamilelikte 24 haftadan sonra hissetmeye başlamak normladir. Biraz daha sabretmen gerekebilir

1 Beğeni

Bebek hareketleri kaçıncı haftada başlar ben 21.deyim az bişey hissedebiliyorum

2 Beğeni

Merhaba canım Mucize Anne’ye hoşgeldin

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

İlerleyen zamanda daha da artacak hareketleri

1 Beğeni

Hoşgeldiniz :sun_with_face:

Gebeliğiniz hayırlı olsun :pregnant_woman:

Şu an tam hissetmezsiniz zaten, minik minik belli eder kendini. Hafta arttıkça hareketler de yoğunlaşacak

18-24 arası diye biliyorum

Merhaba @Gülsüm47 hoşgeldiniz :bouquet: hareketlerini hissetme vakti gelmiş bile :star2::smiley::partying_face::revolving_hearts:

Az daha sabret, sana kendini belli edecek annesi :blush:

Kizlar 17. Haftama girdim bügün daha bebisimin haraketlerini hissetmedim normal mi benim gibi aynı olan varmı aklıma takılda?

2 Beğeni

22 haftada hiss edenler bile var merak etmeyin ilerleyen haftalarda hiss ediceksiniz

2 Beğeni