Meryem Ana otu

Arkadaşlar Meryem Ana otu ne işe yarıyor nasıl kullanmak gerekiyor gebeliğimde 40 haftama girdim de biraz bilgi verebilir misiniz​:pray::smiling_face:

1 Beğeni
1 Beğeni

Tam olarak benimde bilgim yok benimde ilk gebeliğim olduğu için nasıl kullanıldığını da bilmiyorum.

Suya konulup dua okunuyormuş ot açıldıkça açılma olup doğumu kolaylaştırıyormuş.Doğumdan 1 hafta önce bende kullanmayı düşünüyorum.Faydasını görürseniz buraya yazar mısınız?

1 Beğeni

Aktarcılarda bulunuyor değil mi

1 Beğeni

Bnde alıcaktım da iyiki hatırlattn :sweat_smile::sweat_smile: aynn aktarcılarda bulunuyor kimisi dualarla yapıyo ama Meryem süresini açıp onu kaynatp o sure eşliğinde iç inşallh müjdeli haberler alrsn yârin inşallh bnde alıcam uygulycm

Kaynatıldıgınu ilk defa duydum faydasını görürseniz yazar mısınız

1 Beğeni

Tmm cnm ama salata olarak da yiyiliymmus suya katıp çay gibi içiçem bn bklm inşallh yazrım bn unutsam da hatrlatrsın :smiling_face:

1 hafta önce değil bildiğim kadarıyla doğum sancıları başlayınca suya atılıyor o açıldıkça rahminde açılıyor ve doğumu kolaylaştırıyor bebek doğduktan sonra sudan çıkarılıyor

Bende içmeyi duymadım hiç sizin dediğiniz gibi sancı başlayınca suya konuluyor, o suda açıldıkça Allahın izniyle açılmada oluyo diye biliyorum. Ama bikaç yudum içenler duydum da çay niyetine içildipini duymamıştım.

1 Beğeni

Bende 1 hafta önce suya konulduğunu ilk defa duydum

Bn de vaaz de hoca derken duymuştum :woman_shrugging:hatta yarın uyglycm

Tabii ki hem bizde alır deneriz

1 Beğeni

@Öykünur.35 öncesinde yapıldığını hiç duymamıştım bende sancılar başladığı an’da suya konulup tercihen bir kaç yudum içiliyor diye biliyorum ama yapıp memnun kalanı çok duydum

İçmeyin bence, bunu ilk hamileliğimde komşum demişti suya koyup içeceksin diye bana hiç mantıklı gelmedi, bitkisel şeyleri bile dikkatli içmek gerekirken o otun suyunu içmek bebek için tehlikeli olabilir diye düşünmüştüm, suya bile koymadım otu, ablam suya koydu doğuma giderken dualar okuyup kolay olmuştu doğumu, fakat o ottan mı doğum kolay olacağından mı bilinmez tabiki

Hmm bilemedim ki ama vaazleede fln da dinledım de içilip salata gibi yiyiliymus hatta Trendyol dan alanlar yorum yapmış bnde bakıcam biraz dan da nasıl kullanmışlar

Salata gibi mi, yapmayın lütfen, riske atmayın bebeğinizi ve kendinizi, duanın gücü o kadar büyük ki, dua okuyun suya koyun öylece dursun, suya girince kendiliğinden açılıyor zaten, bebek doğunca da dua ile sudan çıkartın sadece, Esma ül Hüsna okuyun Ayetel Kürsi melak nas inşirah Rabbim yardım edecektir

Yani bnde hoca vaaz lerinde dinledim salata gibi de yiyiylomş ama bende suya katıp çay içer gibi içiçem yada hiç içmiycm vazgeçtim :sweat_smile::sweat_smile::woman_shrugging:

Kupkuru bi ot,çalı gibi bi nasıl yapmışlar salatayı?! :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Soguk suyami konuluyor acaba