Daha gebelik testi Yapmadım. En son 20 ekim se regli olsun. Kasım 15 de regli Tarihim. Bir yerde hamilelik belirtisi memelerin renk değiştiğini okumuştum. Acaba kaçıncı hafta da başlıyor renk değişimi. Sürekli aynaya bakıyorum regli Tarihim geçerse ( ki hayırlısıyla ve afiyetiyle geçsin) test yapacağım ama çok heyecanlıyım. Sanki o minik can içimdeymiş gibi sürekli onunla konuşuyorum.
Hamileliğin ortalarında koyulaşma başlar. Bende her iki gebeliğimde de öyle oldu
Teşekkür ederim Canım
Enerjinize hayran kaldım tam hatirlamıyorum ama galiba sonradan koyulaştı
Rica ederim
Yaaa canımsın o sizlerin güzel enerjisiyle güzelleşiyor. Bilgileriniz için Teşekkür ederim. Iyi ki bulmuşum bu programı
@Emine53 bende ortalarda koyulaşmıştı Konu başlığı beni görür görmez bitirdi
Ya ne yapayım o kadar heyecanlı bir bekleyişim var ki nereden ne bulabilirim diye bakıyorum Teşekkür ederim Canım
Kusura bakma tabikide burdan bula bileceksin. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Hayirli haberler alirsin inşallah canım Benim 18.haftada koyulasti ama herkeste farklılık gosteriyor benim digerlerinde koyulaşmadı mesela bunda koyulasti
Ay benim hemen koyulasti 6 haftadayim dün de bir damla süt geldi çok erken değil mi.
Bu kadar erkeni hiç duymamıştım.
Ben de duymadım çok şaşırdım annemlere falan sordum onlar da olabilir bir iki damla dediler ama artarsa dogurana kadar napacam ben buzlukta mi sakliyim kendimi sagip
Bende duymamıştım.
Bana da çok erken geldi
Bende hamilelik belirtisi olarak görmüştüm sanki öyle geliyordu ama ortalara doğru kıyulaştı bende de
Bende bazi okudugum yazilarda duymuştum şöyle Hamileliğin 6. Haftasında hormonlar ve artan kan akımına bağlı olarak meme süt bezleri ve kanallarında değişim başlar Bu nedenle memelerde dolgunluk, büyüme ve bunların akabinde ağrı oluşabilir. Meme uçları koyulaşıp hassaslaşabilir. İlerleyen haftalar da memelerden süt gelmesi de görülebilmektedir. Diye
Çok güzel bilgiler oldu
Benim 20 kusurlerde olmustu