Merhaba Hatunlar , Memeler hangi hafta da Koyulasmaya başlıyor 🙈

Teşekkür ederim :revolving_hearts:

2 Beğeni

Ay darısı başıma :hugs: sayeniz de birçok şeyi tecrübe ediyorum

2 Beğeni

Darısı başıma :hugs: sizlerle gebelik çok güzel geçer. Foruma bakıyorum da herkes harika burada :revolving_hearts::revolving_hearts:

2 Beğeni

Ben Hergün kontrol etmeye devam ozaman :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

2 Beğeni

Burda hersey sorup öğrenebileceğimiz bir uygulama biribirimize yardimci olmak cok guzel kendi adima once bu uygulamayi yapan yöneten @admin sonra modaratör arkadaşlarim @NURAN @Cansu ya ve bu uygulamayi tercih edip bilgilerini paylasan tum annelere teşekkür ederim :heart::heart::heart::heart: bende bilgilerimi aktarip size bir nebze yardimci oluyorsam ne mutlu bana :hugs:

5 Beğeni

Aaa meme ucu çıkıyor mu benim normalde meme ucu kördür. İçe batık yanı ama Şuan azıcıkta olsa meme ucu var :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

3 Beğeni

Artmaz. Hiç dokunmayın, goğüs pedi koyun zamanla azalır

3 Beğeni

Aile gibi olduk burda, ne mutlu :muscle::star_struck::heart_eyes:

4 Beğeni

Doğurunca enjektör ile çıkarabilirsin. Daha önce görmüş müydün

3 Beğeni

Benimkiler de bayadır koyu büyüdü bebek emziriyor gibiyim inşallah sürece adapte olmak içindir :grin:

4 Beğeni

Evet sürece adapte olmak için :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Annem gördü geçen aa benim hiç böyle olmamıştı dedi :see_no_evil: inşallah sütüm de bebişe yeterli ve faydalı gelir

3 Beğeni

Gerçekten çok güzel geçiyor burdaki herkes çok sıcak kanlı ve çok içten çabucak geçti benimki ama bilmiyorum

2 Beğeni

Benim aşılama tedavisiyle oldu hamileliğim benmde ilk belirtim göğüs uçlarının koyulasmasi 6. Haftada oldu

5 Beğeni