Bi sitede bebek bezlerinde 2.üründe %50 indirim var bez alip stoklayacaklara duyrulur reklam olur mu bilmem isim vermek?
Merhaba hangi sitede linki varmı?
İnşallah reklam yapiyo olmam ben 2 paket 1 no aldim 150 liraya geliyo deniycem bakalim
Çok iyi oldu bence paylaşmanız teşekkürler
Canım gerçekten de çok teşekkür ederim. Hemen girdim baktım aynı indirim Hepsiburada ki ebebek mağazasında da var. Ordan bio naturel olanını aldım. Premium üyelik olunca birikmiş puanların da oluyor çok avantajlı geldi. 50+50 adet iki paket beze puanla birlikte 220 ödedim…
Rica ederim
Yaa ne demek canım sevindim senin adına yardımcı olabildiysem ne mutlu trendyola baktim benim alacagim sleepy 75 lira fazlaydi e bebekte daha uygundu hepsiburadayla karşılaştırmak aklima gelmedi iyi yapmışsın
Her siteden e bebek oluyor mu yoksa kendi sitesi mi
Trendyol hepsiburada ve LCW da e-bebegin mağazası var takip edince indirimli güzel seyler bulabiliyorum tabii genelde kendi e-bebek sitesinde bi tık daha fazla indirim olabiliyo
Ay evet ben de sipariş vereceğim inşallah
Sanırım süreli bu indirim oyle gördüm sanki bian önce almakta fayda var
Valla gümüş kapaklar inidirmde idi alacam alacam diyordum aha bugün bitmiş Kampanya… İçim cız etti alamadım
Nasip değilmiş gümüş kapak nedir acaba tam bilmiyorumda
Evet bende gümüş kapak nedir bilmiyorum… Genel olarak bebek ve annelerin işlerine yarayan şeylerle alakalı aslinda böyle konu başlığı açsak ne kadar güzel olur. Pek çok kişi faydalanır…
Benim de ilk gebeliğim. Şimdiden göğüslerim şiş. Ne kadar yağlasam da arada acıyorlar. Kesin emzirirken çatlayıp çok acıyacaklar.
Gümüş Kapak şöyle ki 925 ayar bildiğimiz gümüş. Göğüs ucunun bulunduğu yere olacak şekilde kapak şeklinde. Gümüşün yara iyileştirme özelliği var.
Emzirmediğin vakitlerde gümüş kapak koyuyorsun. Şöyle ki hatta doğum yapmadan evvel başlıyorsun ki hiç çatlaması. Çevremde kullanıp memnun olan çok kişi var.
Olabilir Tatlım
Aa bunu bilmiyodum işte araştırıp alayim bende hâlbuki 3.gebeligim ama hergun yeni bisey cikiyo
Oy Maşallah Subhanallah.
İlk kez duyuyorum gerçekten de çok teşekkür ederim… Ben oğlumda çok yaşadım bu sıkıntıyı göğsümün ucu dörde bölünmüştü. Çocuk resmen süt yerine kan emiyordu…Çok sıkıntı yapıyor bebek bir zaman sonra ememiyor içerdeki süt birikiyor annede yüksek ateş oluyor… Süt düğümlen mesi deniliyor adına… Ben iki defa yaşamıştım hastanede iğne yaptılar göğsümdeki sütü boşalttılar evde antibiyotik kullanmak zorunda kaldım… O zaman böyle bir şey hiç duymamıştım… İndirime girerse lütfen beni de etiketler misin canım…