Merhaba hanımlar

Çok geçmiş olsun… Okurken içim gitti yaaa… Of of off baya zor bir durummuş sizin anlattığınız…

Göğüs Ucu yaraları için ben ablamlardan Ayva çekirdeği gördüm. Ben de öyle yapmayı planlıyorum.

Gümüş kapaklar bence kolay kolay indirime girmez. Ama son aya kadar beklicem ben de. İndirime girerse de hemen sipariş vereceğim. Sizlere de tabikide haber veririm.

Bu arada @Nry27 ile @Nryaks ikinizi karıştırdığımı şimdi fark ettim :face_with_hand_over_mouth::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::joy::joy::joy::joy::joy::joy:

2 Beğeni

:smiling_face: iki Nuray olunca karıştırman çok normal canım… Birde @Nry27 ile ikimizde Ekim annesi olacağız Allah’ın izniyle… Sağolsun onunla da sürekli böyle form üzerinden istişare ediyoruz…:two_hearts:

1 Beğeni

Aa adaşmışız nedense seninle kendime yakin hissetmistim bu yüzdenmis demek :smiling_face_with_three_hearts: kaçıncı haftadaydin :heart_eyes:

1 Beğeni

Burda infuliencer falan var mı bilmiyorum fakat bence böyle indirimleri birbirimize haber vermek güzel olur faydalı olur bence reklam olmadığı sürece admine bir sorsak

2 Beğeni

Teşekkürler canım :blush:

Ne iyi olurdu :blush:

1 Beğeni

@Nur22 @admin ’ e sorayım gereken bilgilendirmeyi yapacaktır. Kendisi de uygun görürse sizlerinde talepleri doğrultusunda indirimli ürünler linki oluşturulabilir aslında :smiling_face:

4 Beğeni

Çok güzel olur ya artık herşeye sürekli zam geliyor durumu olup olamayan var indirimli ürünler i bulup birbirimizle paylaşirsak bir yarayimiz daha olur birbirimize hepimizin

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım​:rose: 28+3 haftalık oldum. Sen kaçıncı haftadasın?

1 Beğeni

Maşallah :heart:28+5 benimde haftalarimizda ayni :smiley::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Maşallah Rabbim hepimizin kini sağlıklı sıhhatli tamamına erdirsin…:heart: İnşallah çok güzel doğum anıları paylaşırız buradan​:rose:

1 Beğeni

Amiinn inşallah

1 Beğeni