Meme reddi

Kizlar morelim çok bozuk meme almıyor 28 günlük süt az geliyor emse gelecek ama emmiyor ne yapabilirim

2 Beğeni

ben de aynısını yaşamıştım doktorum ağlasa da zorla ver acıkınca mecbur emecek ama maalesef hem sütüm kesildi sağıp verdim mecbur kendiside memeyi redd etti.İnşaAllah sen de işe yarar ağlarsa bile ver memeyi eninde sonunda emecek

1 Beğeni

Ucu yok emmiyor mama vermek istemiyorum amam mecbur veriyorum süt az hiç yok desen yeri

1 Beğeni

Morelim çok bozuk

1 Beğeni

o zaman ucu yok diye zorlanıyor.Ben süt sağan aldım onjnla sağdım ucları çıktı sen de istersen onunla bi dene bakalım

1 Beğeni

silikon meme uçları da var onu da deneye bilirsin

2 Beğeni

Aldım önce emiyordu ama artık emmiyo

2 Beğeni

Bende de var sağım makinasi

2 Beğeni

Ama süt çok çok az çıkıyor

3 Beğeni

Sakin ol. Bu konuda @Cansu çok tecrübeli. O sana anlatır neler yapman gerektiğini :blush:

@Cansu 'cuğum topu sana attım çünkü bu konuda en deneyimli ve bilgili sensin :muscle::star_struck:

3 Beğeni

Benim kızımda emmiyoedu silikon uçla biraz idare ettik olmadı göğsümun ucu da pek yoktu biraz da zorlanıyordu almakta alamayınca da daha çok sinirleniyordu siringayla göğsümun ucunu cekiyordum ucu çıkan göğsümü emzirirken diğer ucu siringayla çekip bekletiyordum hangisini bıraksa diğerine ceviriyordum moralini bozma stres daha kötü yapıyor aç kalınca emmek zorunda öyle düşün ve sürekli dene

3 Beğeni

Sütü elinle biraz sık ağzına tadını alsın emecektir ,ben öyle yaptım. @Seray2023

2 Beğeni

Bebek emdikçe getirecek sütü merak etme.

2 Beğeni

Ne yaptıysam almıyor

3 Beğeni

Almıyor bne yaparsın yap

1 Beğeni

Kafasını sakın ittirme arada bir memeni koklat, her mama öncesi emzirme teklifinde bulun ama ısrar etme. Başka emzirme pozisyonları dene, hafif loş ışıkta emzir ve sakin kal

2 Beğeni

Yok arkadaşım zorlarsan iyice memeye küser

3 Beğeni

Her emzirme öncesi şırınga ile ucunu çıkardın mı

2 Beğeni

Onu beceremiyorum şırınga büyüklüğü ne kadar olacak

1 Beğeni

Normal bir şırıngayı alıp o iğne takılan yerini kesip meme ucuna götürüp çekmen lazım, öyle mi yapıyorsun ?