Meme reddi

Evet ama büyüklügu ne kadar

1 Beğeni

Burdaki gibi bir enjektör yeterli @Seray2023

Bu kalınlık yeter mi

2 Beğeni

Yeter ,evet canım

1 Beğeni

Suan silikon meme ucunu deneye bilirsiniz ya da mama verecekseniz kaşık biberonla verin. Kaşık biberon meme reddi yapmıyor. Kız kardeşimin de meme ucu yoktu ve maalesef memeyi emmedi. Kaşık biberonu da doktoru sütü kesilince öğrendik.

2 Beğeni

Allah yardımcın olsun yaaa çok zor. Anne sütü alsın istiyorsun ama memeyi reddedince çok üzülüyor insan ya. Aynısını yaşıyorum. Sütüm yeniden gelsin ve artsın diye Bestlak damla aldım inşallah işe yarar. Mama veriyorum ama anne sütü de alsın istiyorum a da olsa. Aynı şekilde benim de meme ucum yok. Silikon göğüs ucu kullanıyorum.

1 Beğeni

Emse gelcek ama emince güzel emiyo

Ben ne zoruluklar çektim ya​:expressionless:Meme ucu hiç ama hiççç yoktu ne yaptıysam işe yaramadı el ile,şırınga ile ve daha nele neler aldık farklı farlı markalardan işe yaramadı.Sonra doktorumu arayıp durumu söyledim bunu önerde 1 haftaya kadar verdim böylece tam ucun çıkarana kadar yani,daha sonra kullanmamıza gerek kalmadı çıktı.Sonra bende meme ucu yara olmağa başladı hatta kan bile akıyordu yaradan emdiğinde o derece günlerle onunlada uğraşmak zorunda kaldım​:confused:

1 Beğeni

Bende de buna benzer var alıyor ama süt olmadığı için istemiyor

1 Beğeni

Kuzenim Bu Çayı Kullanmış Sütü Artsın Diye. Arkadaşı Önermiş. Ve faydasını Gördüğünü Söyledi. Belki işinize yarar diye paylaşmak istedim. Doktorunuza da sorabilirsiniz.

1 Beğeni

Maltana da süt artırıyomuş cansu hanım söylemişti bi aralar aklımda kalmış @Cansu :two_hearts:

@Funda süt arttırıcı bir damla kullanıyordu ve memnundu. Fundacığım kullandığın damlanın adı neydi unuttum ben.:orange_heart:

1 Beğeni

Buralarda yok bulamıyorum

1 Beğeni

Bestlak mi

1 Beğeni

Sanırım bestlak ama kesin bilgi @Funda da

1 Beğeni

Bestlak evet

1 Beğeni

İse yarıyor mu bilmiyorum ama iyi yinede

1 Beğeni

10 veya 20