Mayısta doğum yapacaklar burda mı?

Hastane çantasına neler koydunuz ?

Alışverişte giydirmek için neler aldınız paylaşabilir misiniz :relieved_face::cherry_blossom:

Hastane çıkışı setinin icindekileri koydum direk valla hemşireye verilecek kere 2 tane yenidoğan bebek bezi ve ıslak mendil koydum. O setin içinde zaten alt üst takım, atlet zıbın, 1 tane tulum ağız mendili, eldiven ve battaniye vardı yeterli diye düşündüm. Onun haricinde başka bi.hurca da 3 zıbın 3 atlet bı kaç çorap ve ağız mendilleri koydum, pişik kremi ve bebek bezlerini koydum. Belki lazım olur diye emzik, biberon, göğüs koruyucu , süt sağma makinesi koydum​:smiling_face: fazla mı sizce

Sanirim sizinle haftamiz ayniydi yanlış hatırlamıyorsam doktor doğum zamani ve doğum şekliniz için ne diyor

Bende hemşireye vermek için zıbın çorap bide takim kiuafet böyle eldiveni şapkası vs set halinde bez ıslak mendil ince battaniye ağız mendili hazırladım onun haricinde de yine set halinde 4 yedek kıyafet kalin battaniye emzik çorap bez islak mendil ağız mendili hazırladım göğüs kremi ve her ihtimale kari pişik kremi kalmış ikisinide alinca eklemeyi düşünüyorum benimde mayis görünüyordu hatta 12 mayis gibi doktor mayisa kadar beklemez dedi heycan korku hepsi bir arada

Geçen hafta sordum, ilk doğum bebekte baş aşağı pozisyonda su an o yüzden normal doğum denemeliyiz dedi doktor. Psikolojik olarak kendimi hazırlıyorum su an , size ne söylediler

Yaa neden Mayıs’a kadar beklemez dedi, benimde tahmini doğum o civarlarda ama sanki mayısın başı olacak gibi hissediyorum

Benim de mayısın 15 i gösteriyor ama rahat 1 hafta önce geliyor son adet tarihine göre ilk gebeliğimde de öyle olmuştu . Sizin 2. Mi ilk gebelik miydi