Mayısta doğum yapacaklar burda mı?

Amin Allah razi olsun sizden :pleading_face:Her halimiz için Allaha hamd olsun

1 Beğeni

Bunları koyabilirsiniz

1 Beğeni

Bu liste de çok güzel olmuş teşekkürler :folded_hands:

1 Beğeni

Çok fazla bir şey koymaya gerek yok boşa yük oluyor

Bende de aynı şekilde doğumla ilgili birşey konuşulmadı hiç sadece geçen hafta 32. Haftamdi gittigimde Nst başladık gelişimi kilosu NST iyi dedi baş aşagı dedi bu kadar

Doğum konusunu ben 34. Haftamda gittim benimle aynı haftadaki kadına 37. Haftada sezeryan günü verdi doktor, bende o zaman sordum diyabeti olduğu içinmis, benim doğum.seklini sordum 40. Haftayı bekleriz normal doğumu bir sorun olmazsa dedi , sorunca söylüyor. Bende nst ye 32. Haftada başladım

1 Beğeni

Benim 2. Gebeliğim bende dua ediyorum normal doğum yapayım diye . Kolunu vursa ağlayan insandım ilki normal doğumdu 9 -10 saat sancı çektim ama 3 güne ayaklandım çok rahat toparladım bence normal doğum için şans verin

2 Beğeni

Çoğu kişi senin gibi düşünüyor ama gerçekten psikolojik olarak hiç hazir değilim neyle karşılaşacağımı bilmiyorum daha önce kürtaj oldum bide uyuşturmadan uyutmadan yaptıkları için o çatali görünce bile ödüm kopuyor :persevering_face:

Sizde de regl gibi ağrılar oluyor mu

Evet dünden beri sıkılaşmaya başladı bende pek bir bilgim yok karnimda çok sertleşiyor sizde de oluyor mu

Evet özellikle de sabahları kalktığımda regl sancısı oluyor, 36. Haftada muayenem var onu bekliyorum, dinlenince geçiyor diye doktora gitmedim

1 Beğeni

Benimde pazartesi günü var bakalım ne dicek doktor

İnşallah güzel şeyler der,

Aminn pazartesi günü 36. Haftaya geçiyoruz sizin hangi gün

Perşembe günü 36. Hafta o gün doktora gidicem bende

Bende bugün başladı öğleden sonra 36+1 im ilk doğumum sezeryan Dı 38de aldılar bebeği ama ne ağrı ne sancı böyle bişi hiç hissetmemiştim ne olduğunu anlamlandıramadım o yüzden. Doktor perşembe gününe randevu verip gel tetkiklerini yapıp doğum tarihi belirleyelim dedi ay başında bakalım ne çıkcak nstde bu ağrılar sızlar devam ederse pazartesiden gidip Bi sormak istiyorum zaten bakalım hayrlısı hakkımızda.

Bu ağrının sebebi hakkında birşey söyledi mi, benim ilk olduğu için biraz korktum ama dinlenince geçtiği için doktora gitmedim. Sabahları oluyor regl ağrısı gibi birde ayakta kalınca​:person_facepalming: cuma günü doğum iznine cikicam artık dinlenirim cuma günü 36+1 olcam bende

Benimde randevum Perşembe gününe ama doktor birşey olursa bekleme demişti bende gitsemmi bilmiyorum, sizinki de belki yorgunluktan oluyordur

Benim yeni değil birkaç haftadır böyle doktor bebek kanala ilerlediği için oluyor yalanci sanci deniliyor diye açıklama yaptı nstye girdim 32. Haftadan bebek iyidi şükür ama mayıs olmadan doğum gerçekleşir dedi iki üç gündür dahada sıkılasti çok korkuyorum :persevering_face:

1 Beğeni

Benim de sabahları veya gece uyurken regl ağrısı gibi kasıklarımda degil de daha çok bel sırt kısmında ağrı oluyor karın boşluklarımda enfeksiyon için tahlil verdim ama hepsi temiz çıktı birde alt karnımda sertleşme oluyor ara ara sancı oluyor aşağı döndüğünden sanırım artık

1 Beğeni