Evet sabaha karşı uyanırken tutuyor, direk magnezyum değil de vitamin ve mineraller içeren vitamin kompleksi kullanıyorum ![]()
Anladım canım, doktor kontrolünde danış bence , benim doktorum magnezyum u ayrı vermişti ağrıların başlayınca , başlarsın diye memnun kaldım baya .
Çok teşekkür ederim tavsiye için
6 aralık kontrolüm var inşallah o zaman konuşurum ilaçla ilgili
Bende de işe yarar umarım
Kızlar ne durumdasınız? Ben 35+6 ve perişan haldeyim açıkçası
Belki Mart’a kalmaz doğum, bilemiyorum.
Bende yani durumdayım salı günü gün alacam sezaryana belki bende marta kalmadım 34+4hatfalik olduk
Bende 35 +6 kız senin doğum kaç gösteriyor ya merak ediyorum yani Şubat mi martmi dogurucaz
6 Mart gösteriyor, ama 40. Haftalar o zaman. Ben nedense o kadar beklemez bebek gibi hissediyorum çıkmaya çok meraklı
benim de taşımaya gücüm kalmadı resmen.
Sezeryansa herhalde en geç 38. haftada alırlar. Sağlıcakla gelsin![]()
![]()
Son 33 gün 10 Mart’ta doğacak kızım ![]()
Teşekkür ederim
Evet benim tansiyon düşüyor o yüzden 37 hafta alabilirim dedi
Bende 32 haftalığım şuanda Dr mart sonu sezaryen eğer normal olursa Nisan başı dedi artık hayırlısı
7 martt benimde CNN haber verirsin
Merhaba anneler, biz de 34+5 olduk, 15 mart gözüküyor ama o zamana kalmaz bence, yarın NST olacak bakalım hayırlısı
hepimiz sağlıkla rahatlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah ![]()
Merhabalar güzel anneler
artık zaman yaklaşıyor küçük heycanlar, belirsizlikler bende de var ama en önemlisi herkes için sağlıkla kucağımıza almak
Rabbım hepinizin doğumunu kolay eylesin
bende 35 haftalık oldum şuan normal doğum için anlaştık ama eğerki aksi bir şey olursa 3 marta kadar tarih seç dedi sezaryen a , bakalım hayırlısı olsun ![]()
Şikayetleriniz nasıl ?yardımcı olabileceğim konu varsa yazabilirsiniz![]()
Şubat sonu sürpriz de yapabilir bebisiniz
Benim oğluma doktor 2 Şubat 9 Şubat arası demişti ve o kadar yogunlastik ki şubata 38.haftada bize selam cakti resmen Ocak sonunda geldi hayırlısı tabi sağ salim kucağınıza alin inşallah ![]()
Inanılmaz bir bel ağrım var. Kalçama vuruyor. Yürütmüyor. Can sıkıcı
Bebişiniz sağlıkla gelsin inşallah![]()
![]()
Devlet mi özel hastane mi ?!
Ben de şimdi 36 oldum karnım inanılmaz sertleşme oluyor bilmiyorum niye randevu yok ama almaya çalışıyorum ozelde gücümüz yok fazla
Randevu aramanıza gerek yok hastanenin haftada 2 gün gebe polikliği oluyor 36dan sonra randevusuz gidiyoruz
Nasıl yani