Mart ayı anneleri

Evet sabaha karşı uyanırken tutuyor, direk magnezyum değil de vitamin ve mineraller içeren vitamin kompleksi kullanıyorum :heart:

Anladım canım, doktor kontrolünde danış bence , benim doktorum magnezyum u ayrı vermişti ağrıların başlayınca , başlarsın diye memnun kaldım baya .

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim tavsiye için :heart: 6 aralık kontrolüm var inşallah o zaman konuşurum ilaçla ilgili :folded_hands:t3: Bende de işe yarar umarım

2 Beğeni

Kızlar ne durumdasınız? Ben 35+6 ve perişan haldeyim açıkçası:joy: Belki Mart’a kalmaz doğum, bilemiyorum.

2 Beğeni

Bende yani durumdayım salı günü gün alacam sezaryana belki bende marta kalmadım 34+4hatfalik olduk

2 Beğeni

Bende 35 +6 kız senin doğum kaç gösteriyor ya merak ediyorum yani Şubat mi martmi dogurucaz

2 Beğeni

6 Mart gösteriyor, ama 40. Haftalar o zaman. Ben nedense o kadar beklemez bebek gibi hissediyorum çıkmaya çok meraklı:grin: benim de taşımaya gücüm kalmadı resmen.

2 Beğeni

Sezeryansa herhalde en geç 38. haftada alırlar. Sağlıcakla gelsin​:melting_face::folded_hands:

2 Beğeni

Son 33 gün 10 Mart’ta doğacak kızım :sparkling_heart:

4 Beğeni

Teşekkür ederim :heart: Evet benim tansiyon düşüyor o yüzden 37 hafta alabilirim dedi

3 Beğeni

Bende 32 haftalığım şuanda Dr mart sonu sezaryen eğer normal olursa Nisan başı dedi artık hayırlısı

2 Beğeni

7 martt benimde CNN haber verirsin

3 Beğeni

Merhaba anneler, biz de 34+5 olduk, 15 mart gözüküyor ama o zamana kalmaz bence, yarın NST olacak bakalım hayırlısı :heart: hepimiz sağlıkla rahatlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah :palms_up_together:t3:

2 Beğeni

Merhabalar güzel anneler :cherry_blossom: artık zaman yaklaşıyor küçük heycanlar, belirsizlikler bende de var ama en önemlisi herkes için sağlıkla kucağımıza almak :palms_up_together: Rabbım hepinizin doğumunu kolay eylesin :palms_up_together: bende 35 haftalık oldum şuan normal doğum için anlaştık ama eğerki aksi bir şey olursa 3 marta kadar tarih seç dedi sezaryen a , bakalım hayırlısı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

Şikayetleriniz nasıl ?yardımcı olabileceğim konu varsa yazabilirsiniz​:folded_hands:t3:

3 Beğeni

Şubat sonu sürpriz de yapabilir bebisiniz​:smiling_face: Benim oğluma doktor 2 Şubat 9 Şubat arası demişti ve o kadar yogunlastik ki şubata 38.haftada bize selam cakti resmen Ocak sonunda geldi hayırlısı tabi sağ salim kucağınıza alin inşallah :heart:

3 Beğeni

Inanılmaz bir bel ağrım var. Kalçama vuruyor. Yürütmüyor. Can sıkıcı:smiling_face_with_tear: Bebişiniz sağlıkla gelsin inşallah​:cherry_blossom::heart_eyes:

Devlet mi özel hastane mi ?!

Ben de şimdi 36 oldum karnım inanılmaz sertleşme oluyor bilmiyorum niye randevu yok ama almaya çalışıyorum ozelde gücümüz yok fazla

1 Beğeni

Randevu aramanıza gerek yok hastanenin haftada 2 gün gebe polikliği oluyor 36dan sonra randevusuz gidiyoruz

1 Beğeni

Nasıl yani