Mart ayı anneleri

Bende 23 haftalık oldum karnım çok sert oluyor bazen ayak yanmaları çok var özellikle akşamları sizde de varmi

2 Beğeni

Selamlar. 24+6 oldum. Sindirim sorunlarım devam. Akşamları karnımın gerginliğinden yürüyemiyorum.:grimacing: 3 hafta sonra açlık tokluk şekerine bakacağız dedi doktor. Kesinlikle yaptıracağım. Normal zamanda tükettiğimiz şekerin yanında bence lafı olmaz. Zararlı olsa istemezler diye düşünüyorum.

1 Beğeni

24 haftalık olduk biz de baya hissediyorum ama sık sık değil hala. Arada kendini hatırlatsın yeter dedi doktorum şükür arada karnımda pıt pıt beliriyor

1 Beğeni

Merhaba anneler :heart: biz de 23 hafta 1 gün olduk şükür, dün ultrasona gittim 550 gram olmuş miniğim, ölçüleri 23 cü haftaya uygun dedi doktor öğlen ve geceler pek hareketli, şimdilik tek şikayetim ayak ağrıları ve baldırda oluşan kramplar :neutral_face: inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlere :folded_hands:t3:

Merhaba kızlar ben yeni katıldım buraya 21+2 hamileyim amma bilmiyorum mart başı mı yoksa mart sonunamı düşüyor doğum bilen varsa yardımcı ola bilirmi bana?:folded_hands:t2::heart::heart::heart:

1 Beğeni

Merhaba canım, Mart sonu doğumun gerçekleşir hayırlısıyla :folded_hands:t3::cherry_blossom:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim abla Her kes sağ salım kucagina alsın bebişlerini​:folded_hands:t2::heart::heart_eyes::heart_eyes:

Merhablalar hanımlar. Bende grubu yeni gördüm. 21+4 üm bende. Şükür her şey sağlıkla ilerliyor :innocent: şeker yüklemesi hakkında dr henüz bir şey demedi. Haftaya kontrole gideceğim şeker yüklemesi hakkında bir şey söylerse yazarım yine

1 Beğeni

Biz seninle aynıyız takvime bakıyom 2 mart gibi dogum

1 Beğeni

Aynen benimde öyle :smiling_face_with_three_hearts: sağlıklı sıhhatli inşallah :heart:

1 Beğeni

Merhaba bende aranızda yeniyim. 23+6 günlüğüz. Normalde doğum 11 mart gözüküyor ama sezeryan olacağı için daha erken kavuşacağız​:smiling_face:

1 Beğeni

Amin nerde oturuyorsunuz acaba

Yok canım sertlikte sadece akşam oluyor. Bu aralar günlük rutin yürüdüğüm yollar zor geliyor sadece oda organlara baskıdan dolayı sanırım

Evet canım benimde kilolu hamilelik olduğu için kesin yaptır dedi doktor, haftaya benimde var hadi bakalım hayırlısı :two_hearts:

Baldır ağrıların uyurken mi oluyor canım. Bende de oluyor arada magnezyum kullanıyor musun?

1 Beğeni

Mart ortası yada sona doğu olabilir canım bebişin gelme zamanı belli olmaz 40 dan sonra da bekleyenler var

2 Beğeni

Ayy bende normal istiyorum ama eğer sezaryen derse 8 mart çok mantıklı geliyor :sweat_smile:

İnş istediğin gibi olur cnm. Benim 3.bebiş olduğu için mecbur sezeryan olacak

1 Beğeni

Gaziantep :relieved_face:

Benim de 25+1. Hiçbir şikayetim yoktu böyle diyip diyip nazar değdirene kadar.. diş ağrısı çekip antibiyotik kullanmak zorunda kaldım ama şu anda da çok şükür çok güzel gidiyor 3 Mart görünüyor doğum da bakalım nasip :hugs: şeker yüklemesi yaptırdım temiz çıktı doktorum çok önerdi ben de internet yorumlarina değil doktoruma guvendim siz de öyle yapın :hugs::hugs:

2 Beğeni