Doruk Nilüfer, Ayşenur Kaya. Siz de Bursa mı?
Gözün aydın canım bak korkma Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım senin cinsiyet belli oldu mu ![]()
Benim mi.diyon![]()
![]()
![]()
Nerde öğrendin
Özele gitim devlet hastanesine gitim ilk erkek dedi 2 kez sonra kız gibi gördüm diyince ben de merak ettim dayanamadım Özele gitim hemen gördü ztn kız dedi bu gayet ortada malzeme ![]()
![]()
![]()
Ay evet direkt mesajı alıntılamamışım![]()
Hahahah hayırlı olsunnn![]()
![]()
erkek canım kız istiyorduk erkek nasip oldu
Hayrolsun canım benim.
Iki erkek kardeş de fena olmaz ya ![]()
![]()
Evet ben şehir hastanesine gidiyorum
Tşk ederim ![]()
![]()
Amin canım ![]()
tabi öyldir canım Allah yardımcım olsun. Başkada bir şey demiyorum ![]()
Siz kaçıncı haftada ogrendiniz benim ki cinsiyetini gostermedi hala kız mi erkek mi bilmiyorum. İlk cocugum kizdi 13 haftada falan ogrendim onun cinsiyetini ama bu ne zaman gitsem hep keyif yapıyor ya bacaklarini kapatiyor ya da poposunu çeviriyor dun gittim yine 19 haftalik su an yüzü sirtima donuktu ayaklarini oynatiyordu yüzünü bile gostermedi o kadar da çikolata yedim bana misin demedi keyif yapıyor içeride ![]()
![]()
![]()
Özelemi gittin yoksa deflet insana bişey demiyor doğru düzgün
15 haftalık ti özel kız dedi ama 21 oldum değişmiş olabilir mi bilmiyorum bı kızım var Gönül ister bı oğlum olsun artık nasip
Ben 19 +4 de kessin erkek dedi ama 17 haftalıkken de erkek demişti 16 haftalıkken de erkek dedi ben kız lafını duymak istemiştim de işte nasip
seninkide kız dır o zman
Ben yurtdısındayim ozele gittim detayli ultrasona ama oradada gorunmedi.
Ben de 21. Haftada öğrendim detaylida erkek olduğu ortaya çıktı sonunda erkekler kendini hemen gösterir dediler hala kız mı acaba diyorum değişir mi ![]()
Kızlar nasılsınız , nasıl gidiyor hamişliğiniz ? , bebişlerde iyidir umarım . Bayadır ses yok buralarda dedim bir yazayım
23 haftalık olduk bizde hareketler baya belirginleşti çok şükür iyiyiz sadece 1 hafta sonra şeker yüklemesi yaptıracaz dedi doktor etrafta hep olumsuz dönüşler alıyorum ama kilolu bir hamilelik geçirdiğim için doktor mutlaka yap önlemimizi alalım dedi , sonuça göre diyet uyguluyorlarmış tansiyon desen alet aldırdı zorla evde sabah akşam kontrol ediyorum tansiyonuda. Sizde gelişmeler nasıl?