Güzel pilates ve yoga videosu varsa gönderebilir misin?
Bende dee bel ağrısı akşam olunca çok yoruyor ve oğlum da kıpır kıpır sabahları ve akşam yemeğinden önce daha çok kipirdiyor ama ben konuşunca duruyor babası bugün ilk defa çok hissetti yanındayken elini karnıma goturdum konusmadan![]()
![]()
![]()
Ayy çok tatlıı. Bende de benzer konuşmamı hiç istemiyor gibi
babası da zar zor birkaç kez hissetti babanın eli değdiği an duruyor. Çook fenalar daha şimdiden. Maşallah sağlıkla kucaklayın![]()
Elçin Demirel, Hamilelik Arkadaşım, Ebru Karaduman ve Hande ile pilates. Bu kanalların hamile videolarını denedim ve memnun kaldım. Elçin Demirel özellikle hiç yormuyor ve ağrılara iyi geliyor.![]()
Bebeği her gün düzenli hissediyor musunuz? Ben bugün hissedemedim çok endişeliyim
Kaç haftalık oldunuz vala ben 21 oldum böyle kalp atımı gibi bişey oluyo karnimda bebek hareketlerimi bilmiyorum korkma annesi uyuyordur
21 hafta 5 günlük umarım öyledir ![]()
![]()
Son âdet tarihi ne anesi ilk cocukmu
Evet ilk 28 Mayıs
Korkma bebisimiz nedir
20 +3 benimde
bende arada hissediyorum dinlenince doktora dedim benim bebiş tembel sanki oğlum gibi hareketli deil dedi sen iş yaparken 17 aylık oğlunla ilgilenince o hep hareketli sen hissetmiyorsun sen dinlenince oda dinleniyor dedi bnde dinlenince arada tekmeliyo şuan bile
Bide artık 20 den sonra daha çok hissediliyor hiç korkma sadece dinlenince hissedersin
Dün özellikle gün boyu yattım… hiç tıklamadı bugünde takip edeceğim yoksa doktora gidicem ![]()
İçin rahat olsun die sağlıklı ocağını ara hemşire de orda kalp atışını duyuyo zaten ama korkma bi sıkıntı çıkmaz İnşaAllah
Biz de bugün 18+5 iz. Cinsiyeti erkek. Ben 17.haftadan beri hissediyorum bebeği. Bu hafta çok daha güçlü. Ama babası elleyince duruyor gerçekten. 10 kasımda detaylı ultrason var inşallah her şey hepimiz için güzel olur.
Gittim kalp atışını dinlettiler şükür bugün eve gelince de hareket etti sanırım kafayı takıp hareket etmiyor dedikçe etmiyor rahatlayınca hareket etti
Keşke ke yaş olsa,![]()
17 haftalıkken öğrendim özele gitim kzım 10 aylık 3 Aralık da 1 yaşına giriyo Bende mart sonu yada Nisan başı gibi doğum yapcam yani ztn bu bebiş sürpriz oldu açıkçası düşünmüyodum ama kaza sonucu gerçekleşti nasip işte ![]()
![]()
sağlıkla gelsin inşallah
Korkma canım olabilir bazen hareketlerini hissetmeyebilrisn inşallah herşey yolundadır
Şimdi kaç haftalık sin bende Mart gözüküyor cnm
Bursa da hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz
Şuan 17 +4 haftalağım geçen cuma öğrendim